Murat Akın Göztepe'nin Listesinde - Son Dakika
Güncel

Murat Akın Göztepe'nin Listesinde

Murat Akın Göztepe\'nin Listesinde

Adanaspor'dan ayrılan Bezerra ile temaslarını sıklaştıran Göztepe, geçen sezon Kayserispor'da kiralık oynayan İstanbul Başakşehirli Murat Akın'ı listesine ekledi.

22.06.2015 14:05  Güncelleme: 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanaspor'dan ayrılan Brezilyalı golcü Tiago Bezerra ile temaslarını sıklaştıran Göztepe, geçen sezon Kayserispor'da kiralık oynayan İstanbul Başakşehirli orta saha Murat Akın'ı listesine ekledi. Kayserispor'a devre arasında gelerek 13 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu için görüşmelere başlandığı ifade edildi. Farklı takımlarda 6 kez Süper Lig'e çıkma sevinci yaşayan Murat, ilginç bir rekoru elinde bulundururken, 'Bay şampiyon' lakabıyla Türkiye'de ün yaptı.

İlk olarak 2008-09 sezonunda Kasımpaşa ile şampiyonluk mutluluğu yaşayan oyuncu daha sonra, 2010-11'de Orduspor, 2011-12'de yine Kasımpaşa, 2012-13'te Torku Konyaspor, 2013-14'te İstanbul Başakşehir ve geçen sezon da Kayserispor'da şampiyonluk kupasını kaldırdı. Murat'a, geçen sezon Kayserispor'u çalıştıran ve yeni sezon için Karşıyaka'nın başına geçen tenik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın da talip olduğu bildirildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Murat Akın Göztepe'nin Listesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement