Göztepe'de 89 Yıllık Rüya Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Göztepe'de 89 Yıllık Rüya Gerçek Oldu

Göztepe\'de 89 Yıllık Rüya Gerçek Oldu

Açılışa FATİH TERİM? DE KATILDI GÖZTEPE, Altınbaş Holding döneminde inşasına başladığı Urla Adnan Süvari Tesisleri'ni yapılan görkemli bir törenle hizmete soktu.

14.08.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açılışa FATİH TERİM? DE KATILDI

GÖZTEPE, Altınbaş Holding döneminde inşasına başladığı Urla Adnan Süvari Tesisleri'ni yapılan görkemli bir törenle hizmete soktu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe Eski Başkanı Hüseyin Altınbaş, Teknik Direktör Suat Kaya, eski ve yeni oyuncular ile yüzlerce taraftarın katıldığı tesisin açılışı saat Göztepe'nin kuruluş yılı olan 1925'e itafen saat 19.25'te gerçekleştirildi. Büyük ilgi nedeniyle izdihamın yaşandığı tesislerde taraftarlar yaptıkları tezahüratlarla ortalığı inletirken, Başkan Sepil yaptığı konuşmada 89 yıllık rüyanın gerçekleştiğini söyledi.

Göztepe'de tesisin ardından stada ihtiyacı olduğunu anlatan Sepil, Tesisin başlamasına öncü olan Altınbaş Holding'e teşekkür ediyorum. Türkiye'nin en modern yapılarından birini kulübümüze kazandırdık. Artık stat için çalışacağız. Tesisimize bize iki Türkiye Kupası bir de Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandıran efsane hocamız Adnan Süvari'nin adını verdik dedi. Göztepe'nin eski oyuncusu Nevzat Güzelırmak ise, Böyle bir gurur yaşadığımız için çok mutluyuz. Bizlere bu tesisi kazandıran herkesi kutluyorum. Adnan Süvari'nin adının yaşatılması hepimize şeref verdi. Göztepe taraftarını bu kadar coşkuyla görmek en büyük sevincim diye konuştu. Güzelırmak'ın zaman zaman göz yaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Milli Takım'ın tecrübeli çalıştırıcısı Fatih Terim de Göztepe'yi böyle güzel bir günde yalnız bırakmadığı için gururlu olduğunu vurguladı. Sarı-kırmızılı takımda 6 ay çalıştığını hatırlatan Terim, Kariyerimdeki en güzel anları Göztepe'de geçirdim. Eğer o dönem Milli Takım'ın başına geçmeseydim, Göztepe ile 5 yıllığına anlaşmıştım. Göztepe'nin olduğu her yerde ben de varım. Bu kulüp Süper Ligi sonuna kadar hak ediyor. Taraftardan isteğim kulübüne sahip çıkması dedi.

Terim'den sonra söz alan İzmir BŞB Başkanı Aziz Kocaoğlu ise Göztepelilere stat sözü verdi. Taraftarların, Göztepe çıldırdı, stadını istiyor şeklinde tezahürat yapması üzerine Kocaoğlu, Benim bu size sözümdür. Stat yapılacak. Urla'da yapılan modern tesisleri İzmir'e kazandırmak için emek veren herkese minnettarım ifadelerini kullandı. Ardından törene katılanlar tesislerini içini gezdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe'de 89 Yıllık Rüya Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İsrail Saldırıları Sonucu Tulkerim'de 7 Filistinli Hayatını Kaybetti
    22:08 İsrail Saldırıları Sonucu Tulkerim'de 7 Filistinli Hayatını Kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi
    21:54 Güroymak'ta Çocuklar İçin Sinema Etkinliği Düzenlendi

    Bitlis'in Güroymak ilçesinde, Kaymakamlık tarafından başlatılan proje kapsamında Kaleli Köyü ve Köşk mezrasında yaşayan çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Ahmet Mücteba Albayrak Bilgi Evi'ne getirilen çocuklar, yeni açılan sinema salonunda film izledi. Etkinlikle çocukların kültür ve sanatla buluşması hedeflendi.

  • Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
    21:53 Dinar'da otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, E.D. yönetimindeki otomobil refüje çarparak şarampole devrildi. Kazada, otomobilde bulunan R.Ö.D. hayatını kaybederken, sürücü ve İ.G. ise yaralandı. Yaralılar, ambulansla Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin olduğu belirtildi.


Advertisement