Göztepe Başkanı Sepil: "Sonuna Kadar Diyadin" - Son Dakika
Güncel

Göztepe Başkanı Sepil: "Sonuna Kadar Diyadin"

Göztepe Başkanı Sepil: "Sonuna Kadar Diyadin"

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, art arda gelen kötü sonuçlar yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan ve istifaya davet edilen teknik direktör Metin Diyadin'e Karşıyaka derbisi öncesi tam destek verdi.

06.11.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, art arda gelen kötü sonuçlar yüzünden eleştiri oklarının hedefi olan ve istifaya davet edilen teknik direktör Metin Diyadin'e Karşıyaka derbisi öncesi tam destek verdi.

"Maçın sonucu ne olursa olsun Diyadin kalacak" diyen Başkan Mehmet Sepil, şunları söyledi:

"Benim başarı sırrım devamlılık. Şirketimdeki çaycı bile 20 yıldır değişmedi. Futbolun en büyük sorunu istikrarsızlık. Başarı 2-3 maçla ölçülmez. Sezon sonu bulunduğumuz yere bakar, durumu değerlendiririm. Her ne kadar form grafiğimiz son haftalarda düşse de, Metin Diyadin'in bu durumu düzelteceğinden şüphem yok. Karşıyaka derbisi elbette çok önemli. Ancak istemediğimiz sonuçla karşılaşırsak bile, radikal değişimlere gitmeyeceğiz."

Metin Diyadin'le uzun vadeli planlar yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Sepil, "Biz hocamız ile günü kurtarmak için yola çıkmadık, geleceği sağlam temeller üzerine atmak için anlaştık" diye konuştu.

Derbi öncesi taraftarlarla da buluşan Mehmet Sepil, maçta olumsuz bir tezahürat yapılmaması konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Sepil, sarı kırmızılı futbolseverlere, şöyle konuştu:

"Hepimiz 90 dakika boyunca takımımıza sahip çıkacağız. Kesinlikle teknik ekibimizin ve futbolcularımızın moralini bozacak davranışlar yapmamalıyız. Yıllar sonra bir derbi maçında tribünler yarı yarıya bölündü. Bu dostluğu mutlaka devam ettirmemiz gerekiyor. Herkes görsel şovunu yapsın ancak kimse şiddete başvurmasın."

AVRUPA BİZİ KONUŞUYOR

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Türkiye ve Avrupa'nın Göztepe ile Karşıyaka'yı konuştuğunu söyledi. İki kulübün attığı dostluk adımının büyük yankı bulduğunu belirten Başkan Sepil, şöyle dedi:

" Pınar Karşıyaka'nın maçına gitmem benim kişisel tercihimdi. İzmir'deki rekabetin daha geniş kitlelere ulaşması ve Göztepe'nin kısır döngüden kurtularak büyük hedeflere varması için bu tarz adımları atmamız şarttı. Şimdi tüm ulusal basın iki kulübü konuşuyor. Yurt dışında dahi gündemdeyiz. Maçımıza da dünyanın en önemli hakemlerinden Cüneyt Çakır atanıyorsa, Karşıyaka Başkanı Ali Erten'le verdiğimiz mesajlar yerine ulaşmıştır. Karşıyaka-Göztepe rekabetinin büyüklüğü kendini yeniden kanıtlamıştır."

GÖZTEPE MANİSA'YA DÖNECEK

Göztepe, ligdeki iç saha maçlarını bundan böyle yine Manisa'da oynayacak. Başkan Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılması planlanan 15 bin seyirci kapasiteli yeni stadın inşaasına 2 aya kadar başlanacağı bilgisini vererek, "Stat arazisi içindeki bir şahıs arsası yüzünden çok gecikme yaşandı. Artık sona doğru geliniyor. 2 yılda yeni stadımızı bitirmiş olacağız. Bu sezon kalan maçlarımızı Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamayı planlıyoruz. Karşıyaka maçı Atatürk Stadı'ndaki son maçımız olacak. Doğanlar Stadı'nda ise passolig uygulaması olmadığı için oynamayacağız" dedi.

PRİME ZAM YOK

Karşıyaka ile pazar günü Atatürk Stadı'nda kozlarını paylaşacak Göztepe'nin yönetimi galibiyet halinde primlere zam yapmama kararı aldı. İç saha galibiyetine 5000 TL, deplasmana ise 7000 TL ödeyen yönetim, Karşıyaka'yı yenmeleri halinde oyunculara sezon başında belirlenen miktarı ödeyecek.

VLEMİNCKX VE GİRAY KORKUTTU

Karşıyaka derbisinin hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de sabah gerçekleşen idmanda santrfor Vlemincx ile stoper Giray'ın sakatlanmaları yürekleri hoplattı. Çift kale maçta Hakan Arslan'la girdiği ikili mücadelede sağ bileğine darbe alan Vleminckx'in acılar içinde yerde kalması tenik heyeti tedirgin ederken, Belçikalı'ya buz tedavisi uygulandı. Giray'ın da hava topu sonrası belinde ağrı hissettiği bildirildi. İki futbolcunun da yapılan kontrollerinde ciddi problemlerinin olmadığı anlaşıldı.

MAAH: HAYATIMIN MAÇI

Göztepe'nin Fransız orta saha oyuncusu Robert Maah, Karşıyaka derbisini iple çektiğini söyledi. Kariyerinde ilk kez böylesine önemli bir maça çıkacağını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Sezon başında Göztepe'ye geldiğimde bana Karşıyaka ile olan rekabeti anlattılar. Şimdi dünyaca ünlü derbiye şahit olacağım. Hayatımın maçına çıkacağım" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Başkanı Sepil: 'Sonuna Kadar Diyadin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak
    22:11 Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak "Topraktan Tabağa Edirne Yöresel Yemekleri" kitabıyla Osmanlı saray mutfak mirası canlanacak

    Edirne Valiliği öncülüğünde hazırlanacak olan 'Topraktan Tabağa Edirne Yöresel Yemekleri' kitabı, Osmanlı saray mutfak mirasını canlandıracak. Edirne Valisi Yunus Sezer'in eşi Canan Sezer'in himayesinde başlatılan çalışma, Edirneli şefler ve gastronomi yazarlarının kaleme alacağı kitap ile gastronomi turizmine katkı sağlayacak. Kitapta, Edirne'nin geçmişten bugüne geleneksel yemekleri ve tarifleri yer alacak. Ayrıca, Edirne'nin gastronomi kültürü hakkında derinlemesine bilgiler de sunulacak.

  • Meral Akşener: Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi oldu
    22:10 Meral Akşener: Mansur Yavaş CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi oldu

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında sert açıklamalarda bulundu. Akşener, Yavaş'ın CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olduğunu söyledi.

  • Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü
    22:09 Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü

    Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, 24 Mart'taki cumhurbaşkanı seçiminin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü. Görüşmede, devir teslim törenine ilişkin detaylar ve Senegal gündemini meşgul eden konular ele alındı. Faye, seçimde oyların yüzde 54,2'sini alarak Senegal'in ve Afrika'nın seçilmiş en genç cumhurbaşkanı oldu. Ayrıca Faye, Senegal'de ilk turda seçilen ilk muhalif cumhurbaşkanı adayı olarak da tarihe geçti.

  • Türkiye, 2 Sene İçinde Günlük 1 Milyon Varil Petrol Üretimine Ulaşacak
    22:08 Türkiye, 2 Sene İçinde Günlük 1 Milyon Varil Petrol Üretimine Ulaşacak

    Jeoloji Mühendisi Fahri Çelik, yaptığı araştırmalar sonucunda Türkiye'de 2 sene içinde günlük 1 milyon varil petrol üretimine ulaşılacağını iddia etti. Çelik, Türkiye'nin petrol ve doğalgaz çıkarılmamasının en büyük sorun olduğunu belirtti ve ülkenin zengin yer altı kaynaklarının kullanılmasıyla Türk parasının değer kazanacağını söyledi.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Bu milletin sezgileri güçlüdür
    22:07 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: Bu milletin sezgileri güçlüdür

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, MHP teşkilatının iftar programında yaptığı konuşmada, milletin muhakeme yaparak oy kullandığını ve projeleri olanlara yetki verdiğini belirtti. Ayrıca, Gazze'deki İsrail terörünü kınadı ve enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesi hedefini paylaştı.

  • TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye olarak birlik içinde ayakta durmak zorundayız
    22:07 TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye olarak birlik içinde ayakta durmak zorundayız

    TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye olarak bu coğrafyada güçlü bir şekilde ayakta durmak zorundayız.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Vurularak Öldürüldü
    22:06 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Silahla Vurularak Öldürüldü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde 4 çocuk annesi kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Eşine kurşun yağdıran şahıs gözaltına alındı. Olayda 6 mermi isabet eden kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok
    22:04 Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım: Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok

    Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının Turgut Altınok olduğunu açıkladı. Yıldırım, seçimlerin Türkiye'nin istikbali için hayati önemde olduğunu vurguladı ve Türk ve Türkiye düşmanlarının belediyelere sızma girişimlerine dikkat çekti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemli olduğunu vurguluyor.


Advertisement