Göz Kamaştıran Alman Mankenler Türkiye'de Calısmak İstiyor - Son Dakika
Güncel

Göz Kamaştıran Alman Mankenler Türkiye'de Calısmak İstiyor

Göz Kamaştıran Alman Mankenler Türkiye\'de Calısmak İstiyor

Frankfurt'ta tencerelerle süslü elbiselerle podyuma çıkarak izleyenleri büyüleyen dünyaca ünlü Alman mankenler Eva Padberg ile Franziska Knuppe 'Türkiye, niçin olmasın.

18.02.2013 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Frankfurt'ta tencerelerle süslü elbiselerle podyuma çıkarak izleyenleri büyüleyen dünyaca ünlü Alman mankenler Eva Padberg ile Franziska Knuppe ' Türkiye, niçin olmasın. Özelllikle rüya şehir İstanbul'da teklif alırsak çalışmak isteriz" dediler.

DÜNYANIN sayılı mankenleri arasında yer alan Alman mankenler Eva Padberg ile Franziska Knuppe Frankfurt'ta tencere ve mutfak eşyalarının tanıtımı için podyuma çıktılar. Almanya'da 165 yıldan beri kalitesiyle ünlü tencereler üreten Fissel Firması'nın Galeria Kaufhof'un çatı restaurantında organize ettiği gecede podyuma tencerelerle süslü elbiselerle çıkan Eva Padberg ile Franziska Knuppe. güzellikleriyle göz kamaştırdılar. Fissel'in 'Four Your Fantasy' şovunda bütün gözlerin üzerinde olduğu iki güzel manken beğeni kazanıp dakikalarca ayakta alkışlandı. Şov sonrası. 'Türkiye'ye gitmek. Orada çalışmak istermisiniz' Sorumuza iki güzel manken Eva Padberg ile Franziska Knuppe. 'Türkiye, niçin olmasın. Özelllikle rüya şehir İstanbul'da teklif alırsak çalışmak isteriz. Gelecek yıl tatil içinde gitmek istiyoruz" dediler.

Çok yönlü yetenek

Almanya'nın Bad Frankenhausen kasabasında 27 Ocak 1980 'de doğan Eva Padberg, 1995 yılında Bravo dergisi güzeli seçilerek modelliğe başladı. Ralph Lauren, Calvin Klein, Astor, Kia Motors, Otto ve Nintendo firmalarını mankeni olan Padberg 2006 yılında 'Dünyanın en seksi kadını' seçildi. 2007 yılından beri Mercedes'inde yüzü olan Eva Padberg dünyanın nde gelen sayılı mankenlerinden olup çok sayıda film ve TV fliminde de oynadı. Aynı zamanda şarkı sözü yazıp şarkıda söyleyen Padberg çok yönlü yetenekli bir manken olarakta ünlü.

Franziska aranılan manken

Geçtiğimiz hafta Alman 2. Kanalı ZDF'te yayımlanan 'Einsatz in Hamburg' adlı polisiye TV dizisinde artistlik denemesindede başarılı olan Franziska Knuppe 7 Aralık 1974 yılında Rostock'ta doğdu. 1997 yılındamodacı Wolfgang Joop bulup ortaya çıkardı.Triuph, Joop, Oasis ve Reebock ile GO, Elle ,Vogue,Petra, Brigitte gibi ünlü derglerin aranılan mankeni. Ayrıca TV ve porgram sunuculuğuda yapmakta.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göz Kamaştıran Alman Mankenler Türkiye'de Calısmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement