Göynük'te Hikaye Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Göynük'te Hikaye Okuma Yarışması

Kaymakam Çetin: "Yarışmayı kazanan öğrencilere, tablet hediye edeceğiz"

23.02.2014 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göynük Kaymakamı Nuri Çetin, hikaye okuma yarışmasını kazanan öğrencilere tablet hediye edeceklerini söyledi.

Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 milyon liraya mal olan ilçe hastanesinin yapımının bitmek üzere olduğunu belirterek, hastaneye diyaliz ünitesinin de kurulacağını bildirdi.

Göynük'te eğitim alanında da önemli mesafeler katedildiğini vurgulayan Çetin, "Öğrenci not ortalamasında yüzde 65 başarıya ulaştık. Çok iyi bir sonuç. Çok başarılı  bir döneme girildi. Öğrencileri, öğretmenler ve okul müdürleriyle bir araya getirerek, çalışmalar yürüttük. Öğrencilerimizi başarı belgesiyle ödüllendirdik" dedi.

Çetin, iki ortaokul ve beş köy okulunda eğitim verildiğini dile getirerek, "Okullarda okumayı hızlandırmak ve okuma alışkanlığını kazandırmak için hikaye okuma yarışması düzenliyoruz. Yarışmayı kazananlara tablet hediye edeceğiz. Çocuklar kendi hikayelerini yazacak. Birinci, ikinci ve üçüncü olan hikayeleri, internet sitemizde de yayımlayacağız" ifadesini kullandı.

Kınık köyünde geçen yıl çıkan yangında kullanılamaz hale gelen evlerin yeniden yapılması için yer tespiti yapıldığını bildiren Çetin "Evlerin yapımına en kısa süre içerisinde başlanacak. Göynük güzel  ve potansiyeli yüksek bir ilçe. Uyumlu çalışmalarımız sayesinde güzel projeler ortaya çıkıyor" şeklinde konuştu.

Çetin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gönderilecek çöp toplama aracının, köylerin temizliğinde kullanılacağını sözlerine ekledi. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Göynük'te Hikaye Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement