Gösterici: Aldığın Maaşı Hak Et, Polis: Sen Erkek Misin? - Son Dakika
Güncel

Gösterici: Aldığın Maaşı Hak Et, Polis: Sen Erkek Misin?

Gösterici: Aldığın Maaşı Hak Et, Polis: Sen Erkek Misin?

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde dün akşam PKK yandaşlarının yasadışı gösterileri sırasında, göstericiler ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

22.12.2014 13:46  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde dün akşam PKK yandaşlarının yasadışı gösterileri sırasında, göstericiler ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çatışma sırasında bir göstercinin gaz bombası atan polise, "Aldığın maaşı haket, neden isabet ettiremiyorsun?" diye bağırırken; zırhlı polis aracından da, "Ortaya çık, sen erkek misin?" diye karşılık verildi.

YİNE YOL KESİP KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR

Silvan İlçesi'nde dün akşam yasadışı gösteri düzenleyen PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi bir grup, Bağlar, Yenişehir, Feridun ve Mescit Mahallesi ile Diyarbakır Caddesi üzerinde barikat kurarak yoldan geçen araçları durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Grubu dağıtmak üzere olay yerine gelen polis ekiplerine ve zırhlı araçlarına da ses bombası, havai fişek, molotof kokteyli ve taşlarla saldıran göstericilere, güvenlik güçleri de tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale etti.

GÖZTERİCİ: ALDIĞIN MAAŞI HAK ET, NEDEN İSABET ETTİREMİYORSUN?"

Olaylar sırasında, polis göstericileri gaz bombası atarak dağıtmaya çalışırken, bir gösterici "İsabetli at, aldığın maaşı hak et. Neden isabet ettiremiyorsun?" diye bağırdı.

POLİS: ORTAYA ÇIK, SEN ERKEK MİSİN!

Akrep tabir edilen zırhlı aracın megafonundan da bir polisin, "Gelirsem oraya ben seni oynatırım. Ortaya çık, sen erkek misin?" diye karşılık verdiği duyuldu.

Diyarbakır'dan takviye ekiplerin de gelerek Silvan polisine destek verdiği olaylar sırasında, zaman zaman gerçek silah sesleri duyuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gösterici: Aldığın Maaşı Hak Et, Polis: Sen Erkek Misin? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • reis: Polis kardeşim şu nişanı iyi alsana bu etekli itin sesi kesilsin 54 20 Yanıtla
  • CAHİL CHP Lİ: iasabet eder sonra ekmek almaya gidiyo derler polisin baını belaya sokma oğlum bak git 61 12 Yanıtla
  • alican: sende türkiyede yaşamayı hakketmiyorsun, satılmış pkk uşakları. 40 13 Yanıtla
  • .POLİSİN YETKİLERİ ASKERİN YETKİLERİ ARTIRILSIN.: POLİSİN YETKİLERİ ASKERİN YETKİLERİ ARTIRILSIN. . . HATTA MOLOTOF ATAN OKUL YAKANI SİVİL HALK TAN BİRİ BİLE VURSA CEZALANDIRILMASIN. BAK O ZAMAN OKUL YAKABİLİYORLARMI. İÇİNDE İNSANLARIN OLDUĞU OTOBÜSÜ YAKABİLİYORLARMI. SONRA PKK KİM OLUYOR TÜM KÜRTLER ADINA KONUŞUYOR. . . BEN DE KÜRT ÜM AMA PKK DAN NEFRET EDİYEM 28 12 Yanıtla
  • ZAZA GAGGOŞ: Bunların erkekliği, adamlığı olsa kobaniye gider, İrana gider orada asılanlar için eylem yaparlar, ama yemezler, elin oğlu bizde ki gibi hukuk, demokrasi, özgürlük demez, sülalesini ortadan kaldırır, haydi hodri meydan İrana gidip burada asılan PEJAK üyeleri için eylem yapın, HAYDİ, YEMEZLER DEĞİL Mİ? Konuşmaya devam edin, 30 8 Yanıtla
  • Mert: Polis anca gerçek vatanseverine iyi ateş eder Döverek öldürür göz çıkartır Kadınlara güzel biber gazı sıkar. Iş PKK olunca Hükümet'in sözleri bozulmasın vaadlerini tutsunlar diye sağa sola sıkar. Olan bu 11 26 Yanıtla
  • SERKAN: Allah İslah etsin Bu Hainleri ve sürekli medyada çıkartıyor bunları nasıl bir algı operasyonu içersinde bu ülke pkklı hainlerin haberlerini yapıp durmayın 28 6 Yanıtla
  • turk: Serefsizler 29 4 Yanıtla
  • KÜRDOĞLU: ACABA. . ! burada eylemciyi destekleyenler, polisin yerinde olsa ne yapar, daha neden ve niçin yaptığını, kendi köylüsüne, mahalle halkına zarar verdiğini bilmeyen, sorsan üç kelimeyi yanyana getiremeyenler ellerine taş, molotof alarak herhalde adam olduklarını sanıyorlar. Yahu. . halkın huzurunu bozarak erkeklik mi yapıyorsunuz, erkekseniz birgün elinize süpürge alıp zarar verdiğiniz dükkanların önünü temizleyin, naylondan adamlar. . Bunlara kürd halkı bir tokat vuracak, o zaman görecekler, inşallah. . 23 8 Yanıtla
  • Zagros: Zihniyetsiz Yaratıklar 20 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi
    00:29 Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle bölgede faaliyet gösteren 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verdi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü
    00:23 Trabzon'da Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Söndürüldü

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bulunan Fatih Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının nedeni henüz belirlenemezken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İş yerinin kepengi kesilerek müdahale edilen yangın, maddi hasara neden oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Sokak Ortasında Öldürüldü
    00:22 Muğla'da Boşanma Aşamasındaki Kadın Sokak Ortasında Öldürüldü

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde Vedat G.'nin, sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdüğü boşanma aşamasındaki eşi Neşe G.'nin cesedinin başında beklediği ve kimseyi yanına yaklaştırmadığı ortaya çıktı. Cinayet aleti tabancayı başına dayadığı öğrenilen Vedat G.'nin, olay yerine gelen polis tarafından güçlükle ikna edilip, gözaltına alındığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:21 Burdur'da çeşmeden su doldurma sırasında çıkan kavgada bıçaklanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un merkeze bağlı Çendik köyü yakınındaki çeşmeden su dolduran A.D. ile kimliği belirlenemeyen bir kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada bıçakla yaralanan A.D, yakınları tarafından Burdur Devlet Hastanesine götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan A.D, Isparta Şehir Hastanesine sevk edildi. Jandarma ekipleri, A.D'yi yaralayan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    00:18 İskenderun'da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı
    00:11 SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 19 bankayla emeklilere ödenecek promosyonların tutarını belirleyen yeni bir protokol imzaladı. Protokolle promosyonlar 8-12 bin lira arasında değişecek. Emekli aylığı alanlara 8-12 bin lira, ölüm aylığı alanlara ise 5 bin lira promosyon ödeneceği açıklandı. Bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceği belirtildi.

  • İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı
    00:10 İBB Başkan adayı Murat Kurum, seçime 2 gün kala masasındaki son anketi paylaştı

    Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 2 gün kala İstanbul için son anket sonucunu açıkladı. Kurum, 1.7 puan önde olduklarını belirterek, '31 Mart'ta Saraçhane'ye geliyoruz, net. Size seçim sonucunu söylüyorum.' dedi.


Advertisement