Bakan Işık: Yolsuzlukla Mücadelede Etkin Tedbirler Yürürlüğe Koyacağız - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: Yolsuzlukla Mücadelede Etkin Tedbirler Yürürlüğe Koyacağız

Bakan Işık: Yolsuzlukla Mücadelede Etkin Tedbirler Yürürlüğe Koyacağız

Bakan Fikri Işık, yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak, ufak tefek hırsızlıklar büyütülmeye çalışıldığını fakat yolsuzlukla etkin mücadele edeceklerini söyledi.

13.12.2014 17:02  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak, yol ile yolsuzluğun bir arada olamayacağını belirterek, "Varsa ufak tefek hırsızlıkları falan filan onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyor. Ona da karşıyız. Onunla ilgili de her türlü mücadeleyi veriyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah yolsuzluklarla mücadelede çok daha etkin tedbirleri yürürlüğe koyacağız" dedi.

"YOLLA, YOLSUZLUK BİR ARADA OLMAZ"

Bilim Sanayi ve Teknololoji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Adapazarı İlçe Kongresi'ne katılmak için Adapazarı'na geldi. Kongrede konuşan Bakan Işık, hükümetle ilgili yolsuzluk iddialarına değindi. Yolsuzluğun yapıldığı bir ülkede yol yapmaya paranın kalmayacağını söyleyen Bakan Işık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz yol yaptıkça birileri bizi yolsuzlukla suçlamaya kalktı. Değerli arkadaşlar yolla yolsuzluk bir arada olmaz. Eğer bir yerde yolsuzluk yapılıyorsa yola kaynak bulamazsınız. Yol yapmaya para kalmaz. Bütün kaynaklar yolsuzluğa gider. Eğer bir yerde yol varsa demek ki, kaynaklar yolsuzluğa değil yola gidiyordur. 100 kilometre yol yapan bir ülke eğer 12 yılda 17 bin 500 kilometre yol yaptıysa, demek ki yol var. Yol varsa burada yolsuzluk olmaz. Varsa ufak tefek hırsızlıkları falan filan onu da büyütüp şey yapmaya çalışıyor. Ona da karşıyız. Onunla ilgili de her türlü mücadeleyi veriyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah yolsuzluklarla mücadelede çok daha etkin tedbirleri yürürlüğe koyacağız."

"YERLİ OTOMOBİLİ YAPACAĞIZ"

Açıklamalarının devamında ülkede son zamanlarda çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği yerli otomobil üretimi konusuyla ilgili konuşan Bakan Fikri Işık, yerli otomobil konusunda da kararlı olduklarını, bu konuda önemli adımlar atıldığını da belirterek, "Yerli otomobili de Allah'ın izniyle yapacağız" dedi.

Bakan Işık, Sakarya'da katıldığı kongrenin ardından Kocaeli'ye hareket etti. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: Yolsuzlukla Mücadelede Etkin Tedbirler Yürürlüğe Koyacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ali: Bu adamlar hala milletle dalga geçiyor. 4 0 Yanıtla
  • hayret birsey: Müstehak bu akp seçmenine, adamın gözünün içine baka baka hırsızlık yapıyoruz ufak tefek diyorlar. . Ulan hırsızlığın büyüğü küçüğü mü olur. . ?? Hırsızsanız itiraf edin ve gidin. . Allah akıl fikir versin diyorum bu akp ye oy veren vatandaşlara. . Umarım gözleri dinden başka birşey görmeye başlar ve dönen bu dümenleri görürler artık yeter be. . 3 0 Yanıtla
  • ASD: KENDİ ÇALANIN MÜCADELESİNDEN HAYIR GELMEZ ! BIRAKIN BARİ BAŞKALARIDA ÇALSIN. 3 0 Yanıtla
  • hoopdediks: Maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhh. Tıksırıncaya kadar yedikten sonra normal. Tedbir koyun. Tıksıracak kadar yemesinler. 3 0 Yanıtla
  • vys: YOLSUZLIKLA ETKİN MÜCADELE EDECEKLERMİŞ. DOĞRUDUR EDERLER ZİRA YOLSUZLUĞUN KİTABINI YAZDIKLARI İÇİN NEYİN NASIL OLDUĞUNU İYİ BİLDİKLERİ İÇİN MÜCADELESİNİDE İYİ BİLİRLER AMA UYGULAMAZLAR. 0 0 Yanıtla
  • sevda kara: Bak şimdi çok duygulandım çok HİSLENDİM valla ağlıycam ayol.. Birde nu hükümete yolsuz derler.. 0 0 Yanıtla
  • hayri: Komikler milletin zekasıyla oynuyorlar. Arınç un dediği gibi 3 günde herşey unutulur 0 0 Yanıtla
  • karabiber: Pazartesi günü bir bankayı soyacağım 10 milyon dolar bisey olmaz herhalde bana çünkü bunların dediğine göre ufak tefek hırsızlık canım 0 0 Yanıtla
  • Kırşehir'de Biçerdöver Sürücüleri ve Sahipleri İstişare Toplantısında Buluştu
    11:24 Kırşehir'de Biçerdöver Sürücüleri ve Sahipleri İstişare Toplantısında Buluştu

    Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, biçerdöver sürücüleri ve sahiplerini bir araya getiren bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, biçerdöver işinin tarımsal üretimde önemli bir araç olduğunu vurguladı. İl Müdürü Mustafa İlmeç ise biçerdövercilerin karşılaştıkları sorunları değerlendirdiklerini ve çözüm üreteceklerini belirtti.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak
    11:19 TBMM Dijital Mecralar Komisyonu, Mayıs Ayında Dijital Telif Konusunu Ele Alacak

    TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, komisyonun 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle ara verdiğini ve mayıs ayı başında ilk toplantısını dijital telif konusuyla yapacaklarını açıkladı. Yayman, Türkiye'deki telif yasasının güncellenmesi gerektiğini belirterek, Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü ve diğer paydaşlarla görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Komisyonun, içerik üreticilerinin taleplerini dikkate alarak dijital telif konusunu ele alacağı vurgulandı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de çoban haritası dağıttı
    11:19 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de çoban haritası dağıttı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'nin Yazır ve İmecik Mahallelerinde çoban haritası dağıtarak yayla ve kırsal hayvancılığı desteklemeyi amaçlıyor. Çoban haritaları ile hayvancılığın asırlık rotaları koruma altına alınırken, hayvanların daha iyi şartlarda barınması ve sağlıklı gelişimi için çalışmalar yapılacak.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.

  • Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
    11:18 Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

    Aksaray-Adana kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Murat Tohurucu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Muhammet Tezcan yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Advertisement