Fenalaşan Gomis, Sahanın Ortasında Bayıldı - Son Dakika
Spor

Fenalaşan Gomis, Sahanın Ortasında Bayıldı

Swansea City'li oyuncu Tottenham maçında fenalaşıp yere yığıldı. Oksijen maskesi takılan oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı.

04.03.2015 22:32  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de 27. hafta karşılaşmalarında Swansea ile Tottenham arasında oynanan mücadelede korku dolu anlar yaşandı.

FENALAŞTI, BAYGINLIK GEÇİRDİ

Karşılaşmanın 7. dakikasında topsuz alanda bir anda yere yığılan Swansea'nin Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, baygınlık geçirdi. Gomis'in etrafına gelen futbolcular büyük panik yaşarken, her iki takımın sağlık ekibi de yıldız futbolcuya müdahelede bulundu.



MÜŞAHEDE ALTINA ALINDI

Yaklaşık 8 dakika boyunca oyun dururken, oksijen tedavisi uygulanan yıldız futbolcu hastaneye kaldırılarak müşahede altına alındı. Sedyede kendisine geldiği gözlemlenen Gomis'in yerine ise oyuna Nelson Oliveira dahil oldu.



BU İLK DEĞİL

Vazovagal senkop adlı bir hastalığa sahip olan Gomis, 2009 yılında Lyon forması giyerken de antrenmanda bir baygınlık geçirmişti. Golcü oyuncunun hastalığında aşırı nem, sıcak ya da gerilim anlarında geçici şuur ve duruş kaybı yaşanıyor.


GOMIS'TEN SEVİNDİRİCİ HABER

Sosyal medya aracılığıyla sesini duyuran Gomis, "En üzüldüğüm şey maçta arkadaşlarımı bırakmak oldu. Şu anda her şey yolunda." ifadesini kullandı.

Swansea Teknik Direktörü Garry Monk, "Geçmişte yaşadığı olayları biliyoruz. Bütün testlerden geçti, ama hayat böyle bir şey." dedi.

Swansea Kulübü sözcüsü ise, ani kan basıncının düşmesi olarak bilinen vasovagal sendromu hastalığı bulunan Gomis'in Lyon'dan transferinin ardından tüm kontrollerinin yapıldığını da belirtti.


Fenalaşan Gomis, Sahanın Ortasında Bayıldı
Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenalaşan Gomis, Sahanın Ortasında Bayıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Osmanlı : Cok zor bi meslek bu allah hepsinin yardimcisi olsun bedenleriyle para kazaniyolar gecmis olsun 11 11 Yanıtla

Advertisement