Gölyaka'da Arşiv Yenileme ve Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Gölyaka'da Arşiv Yenileme ve Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Gölyaka\'da Arşiv Yenileme ve Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü Balıklı Şefliğinde Arşiv Ayıklama, Tasnif işlemleri Orman Genel Müdürlüğü Arşiv Yönetmeliği esasları doğrultusunda tamamlandı.

23.01.2016 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğü Balıklı Şefliğinde Arşiv Ayıklama, Tasnif işlemleri Orman Genel Müdürlüğü Arşiv Yönetmeliği esasları doğrultusunda tamamlandı.

Kurumların faaliyetleri sonucunda meydana gelen, idari, hukuksal, tanıksal ve kurumsal değeri olan ya da tekrar kullanılmak üzere üretilen her türlü görsel, yazılı ve data bilgilerinin muhafaza edildiği yer olan arşiv büyük önem arz ediyor. Gölyaka Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı tüm birimlere ait arşivler Orman Genel Müdürlüğü Arşiv Yönetmeliği esasları doğrultusunda yeniden düzenlenmesi, arşivlerde tasnifleme ve ayıklama işlemi yapılması, arşiv defterlerinin tutulması ve ayrıca gerekli temizlik ve bakımlarının düzenli olarak yapılmasının sağlanması doğrultusunda Balıklı Orman İşletme Şefliğine ait birim arşivinin titizlikle yeniden düzenlendi. Arşivde bulunan tüm evrakla ayıklama ve tasnif işlemleri tamamlandı. Son hali ile daha kullanışlı ve düzenli bir duruma getirilen Balıklı Orman İşletme Şefliği Birim Arşivi, bu çalışmalar ile yönetmelik hükümlerine uygun hale getirildiği ifade edildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gölyaka'da Arşiv Yenileme ve Düzenleme Çalışmaları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement