Golf ve Tenis Kulübü'nden Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Golf ve Tenis Kulübü'nden Teşekkür

Golf ve Tenis Kulübü\'nden Teşekkür

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra kapanan Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine bir kahvaltı verdi.

01.04.2014 10:55  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum Golf ve Tenis Kulübü 30 Mart Yerel Seçimlerinden sonra kapanan Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine bir kahvaltı verdi. Kahvaltı sonunda üyelere Genel Müdür Caner Tuna tarafından birer teşekkür plaketi verildi.

Ortakent'te bulunan Bodrum Golf ve Tenis tesisleri, bugüne kadar bağlı bulundukları Ortakent Yahşi Belediyesi'nin başkanı ve meclis üyelerine katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi. Golf Kulübü'nde düzenlenen kahvaltıya Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve belediye meclis üyeleri aileleriyle birlikte katıldı. Kahvaltı sonunda düzenlenen törende Bodrum Golf ve Tenis A.Ş. Genel Müdürü Caner Tuna ve yönetim kurulu üyeleri, başkan Şahbaz ve belediye meclis üyelerine birer teşekkür plaketi verdi. Tuna yaptığı açıklamada bugüne kadar Ortakent Yahşi Belediyesi'nin hep yanlarında olduğunu ve desteklerini her zaman verdiğini söyleyerek başkan ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ise bölgelerinde yer alan Bodrum Golf ve Tenis tesislerinin hem Ortakent'e hem de Bodrum'a önemli katkıları olduğunu söyledi ve bundan sonra Bodrum turizmine katkı sağlamaya devam edeceğine inandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Golf ve Tenis Kulübü'nden Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement