Golf Tutkunları, İzmir Golf Kulübünde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Golf Tutkunları, İzmir Golf Kulübünde Buluştu

Golf Tutkunları, İzmir Golf Kulübünde Buluştu

Urla'da kurulan ve golf sporuna gönül verenleri buluşturan İzmir Golf Kulübü, golf kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara hız verdi.

30.07.2015 10:54  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nisan 2014'te Urla'da kurulan ve golf sporuna gönül verenleri bir araya getiren İzmir Golf Kulübü, golf kültürünü geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalara hız verdi.

Akgündüz Eronat, Heval Savaş Kaya ve Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu liderliğinde kurulan İzmir Golf Kulübü, Urla Sıraselviler Sitesi'nde 64 dönümlük geniş bir arazi üzerinde faaliyetlerini sürdürüyor.Kulüp Başkanı Heval Savaş Kaya, İzmir'in golf sporu için çok uygun bir bölge olduğunu, fakat yeterli tesis bulunmadığı için golfün gelişimine katkıda bulunmak için bu kulübü kurduklarını söyledi.

İlk etapta golf sporuna gönül vermiş 150 üyeye ulaşmak istediklerini açıklayan Kaya, gerekli altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini ve 6 delikli bir golf sahası kurmak için çalıştıklarını kaydetti.

İzmir Golf Kulübü bünyesinde profesyonel antrenörler eşliğinde farklı yaş gruplarına eğitimler vereceklerini ifade eden Kaya, "İzmir ve Urla'ya değer katacak bir yatırım için kolları sıvadık. Geniş katılımlı bir golf turnuvası düzenlemeyi hedefliyoruz. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.izmirgolfclub.com adresini ziyaret edebilirler" dedi.

Golf sporunun adeta bir tutku olduğunu dile getiren Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu da, golfün sanılanın aksine zengin sporu olmadığını dile getirdi.

Kaşkaloğlu, golfün her yaşa uygun bir spor olduğunu belirterek, golfseverlerin İzmir Golf Kulübü'nde hem spor yapabileceğini hem de sosyalleşebileceğini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Golf Tutkunları, İzmir Golf Kulübünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement