Gökova Bisiklet Turu Boodrum'a Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Gökova Bisiklet Turu Boodrum'a Ulaştı

Gökova Bisiklet Turu Boodrum\'a Ulaştı

Gökova Bisiklet Turu Boodrum'a ulaştı Bisikletlilerden antik kentte poz Muğla Bisiklet Derneği tarafında bu yıl 9.'su düzenlenen Gökova Bisiklet Turu kapsamında Bodrum'a gelen bisikletliler, antik tiyatroda hatıra fotoğrafı çektirdi.

18.05.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gökova Bisiklet Turu Boodrum'a ulaştı

Bisikletlilerden antik kentte poz

Muğla Bisiklet Derneği tarafında bu yıl 9.'su düzenlenen Gökova Bisiklet Turu kapsamında Bodrum'a gelen bisikletliler, antik tiyatroda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muğla'dan başlayan turun 3'üncü gününde Datça'dan feribotla Bodrum'a ulaşan 350 bisikletli, Bodrum Bisiklet Kulübü üyesi 50 bisikletli tarafından karşılandı. Buradan Neyzen Tevfik Caddesi'ni takiben Konacık-Bodrum Karayolu'na çıkılarak Bodrum Kalesi manzaralı antik tiyatroya gelindi. Burada bol mazara ve toplu fotoğraf çekildi. Dün (Pazar) geceyi Gümbet'teki kamp alanında geçiren bisikletliler Bodrum- Ören etabı için pedal çevirerek ilçeden ayrıldı. Bu sene katılımın 350 kişi ile rekor düzeye ulaştığını belirten Muğla Bisiklet Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Cangır Amacımız bisiklet kullanımını teşvik etmek ve bisiklet turizmi konusuna dikkat çekmek istedik dedi. Tura katılanlar geçtikleri güzergahlarda doğanın güzelliğine tanıklık ettiklerini söyledi. Bodrum Bisiklet Kulübü Başkanı Emrah Tezer ve kulüp üyeleri, Bodrum'a gelişlerinde karşıladıkları bisikletlilere ilçeden ayrılırken de Çiftlik Mahallesi Taş Kahve Mevkisi'ne kadar eşlik etti. Tura İstanbul'dan babası Mehmet Özçörekçi ile katılan 9 yaşındaki Çınar Özçörekçi, en küçük katılımcı oldu. 5 günlük tur programı, Ören'in ardından yarın hareket edilerek ulaşılacak Akyaka'da sona erecek. Katılanlar toplamda 300 kilometre pedal çevirmiş olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gökova Bisiklet Turu Boodrum'a Ulaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement