Gökhan Ünal 100'ler Kulübü İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Spor

Gökhan Ünal 100'ler Kulübü İçin Gün Sayıyor

Gökhan Ünal 100\'ler Kulübü İçin Gün Sayıyor

Balıkesirspor’un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, kırmızı-beyazlı formayla atacağı bir gol ile ’100’ler Kulübü’ne girecek.

26.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesirspor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal, kırmızı-beyazlı formayla atacağı bir gol ile '100'ler Kulübü'ne girecek. Başarılı golcü, Mersin İdman Yurdu maçında 3 puan almak ve atacağı golle de '100'ler Kulübü'ne girmek istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'da forma giyen 32 yaşındaki santrfor Gökhan Ünal, kariyeri boyunca 99 gole imza attı. Futbol hayatları boyunca ligde 100 ve üzerinde gol atan futbolcuların yer aldığı ve toplam 34 oyuncunun bulunduğu '100'ler Kulübü'ne girmeyi hedefleyen Ünal, Mersin İdmanyurdu ile oynanacak karşılaşmada bu hedefine ulaşmak için çaba gösterecek.

"DAHA ÖNCE GİREBİLİRDİM"

Kariyeri boyunca Kayserispor, Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda da forma giyen Gökhan, sezon başından bu yana da Balıkesirspor için ter döküyor. Süper Lig'de 100 gol barajını aşan isimler arasına girmeyi hedeflediğini ifade eden tecrübeli oyuncu İhlas Haber Ajansı'na (İHA) yaptığı açıklamada, "Bu zamana kadar ligde yaklaşık olarak 13-14 yılım geçti. Belki 100'ler Kulübü'ne daha önce girebilirdim ancak bazı sıkıntılardan dolayı bu olmadı. İnşallah bu seneye nasip olacak. Aslında 100'ler Kulübü'ne girmekten daha çok benim amacım gol atıp takımı galibiyete taşımak. İnşallah hem gol atıp 100'ler kulübüne girerim, hem de takımımı galibiyete taşırım. Bildiğim kadarıyla 100'ler Kulübü'nde yer alan ve şu an futbol hayatına devam eden Burak Yılmaz, Necati Ateş ve Umut Bulut var" dedi.

"GALATASARAY'A ATTIĞIM GOLÜ UNUTAMIYORUM"

Attığı tüm gollerin kendisi için büyük bir anlam ifade ettiğini söyleyen Gökhan Ünal, en anlamlı golünün atacağı 100. gol olacağını belirtti. Ünal, "Bu zamana kadar 100 gol içinde unutamadığım Kayseri'de oynarken Galatasaray'a attığım gol var. Bu maç benim çıkışımdı. Onun dışında aslında bir çok golümü hatırlıyorum ve bu gollerin benim için anlamı farklıdır. Bu zamana kadar attığım goller benim için önemlidir ama en önemlisi, en anlamlısı benim için bu gol olacak. İnşallah o golde buraya nasip olur ve önümüzdeki hafta Mersin maçında bu gerçekleşecek" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gökhan Ünal 100'ler Kulübü İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı
    12:58 Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi 3 Kupa Kazandı

    Kuşadası Belediyesi Halk Dansları Akademisi Spor Kulübü (KUŞADANS), Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Aydın'da düzenlediği yarışmada büyükler ve minikler kategorisinde 3 kupa birden kazandı.

  • Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama
    12:44 Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

  • Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor
    12:31 Ünlü şarkıcı Lara, Kırıkkalegücü FSK'ya destek çağrısı yapıyor

    Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK'ya destek için taraftarlara 'stadyuma bekliyoruz' çağrısı yaptı. Lara, 'Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu'na bekliyoruz' dedi.

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.


Advertisement