Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre Silahla Vuruldu - Son Dakika
Spor

Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre Silahla Vuruldu

Bir gece kulübünde kız arkadaşıyla kavga eden kişinin havaya ateş açması sonucu Beşiktaşlı Gökhan Töre omuzundan yaralandı.

21.04.2014 09:06  Güncelleme: 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sabaha karşı eğlenmek için gittiği Şişli'deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğradı. Sırtından vurulan ve hemen hastaneye kaldırılan Gökhan Töre ameliyata alındı. Siyah-beyazlı futbolcunun hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Silahlı saldırı sırasında Gökhan Töre dışında 5 kişinin daha yaralandığı öğrenildi. Yaralananların arasında Beşiktaş İletişim Komitesi Sorumlusu Can İpekçi ve futbolcu Taner Yalçın'ın da olduğu öğrenildi.

AHMET KAVALCI: GÖKHAN OMZUNDAN YARALANDI

Gökhan Töre'nin müşahede altında tutulduğu hastaneden basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaşlı yönetici Ahmet Kavalcı, şunları söyledi: "Bu olay bir yaralama oluyor. Olayın Gökhan ile hiçbir ilgisi yoktur. Kulüp olarak Emniyet’ten bunu teyit ettirdik. Bir kişi, kız arkadaşına kurşunlar sıkıyor. Bu olayda Gökhan sağ omzundan yaralanıyor. Sağlık durumu. 1-2 saate ameliyat olup dinlenmeye çekilecek. Can İpekçi omzundan hafif bir yaralanma yaşadı. Doktorumuz tedavi için çağrılmıştır."

ÖNDER ÖZEN: GÖKHAN'IN EVDE OLMASI GEREKİYORDU

Konuyla ilgili konuşan Önder Özen, "05:12'de Gökhan Töre beni kendisi aradı. Bir sıkıntı olduğunu ve bana hangi hastaneye gidebileceğimi sordu. Ardından kulüp yetkililerimizi hemen arayıp haberdar ettim. Önce bir sıyrık zannedilmişti, buraya da ayakta geldi. Kontrolden sonra ameliyat kararı alındı. Olay tamamen tesadüftür. Çeşitli haberler gördük. Oyuncumuzun olayla kesinlikle alakası yoktur.Basketbol ve futbol camiasının önemli isimleri oradaydı. Şükürler olsun durumu gayet iyi. Bugün burada kalacak, yarın taburcu edilecek. Bu hafta içinde antrenmanlara başlayacak. Olay sırasında yaklaşık 20 kadar sporcu var. Ertesi gün rejenerasyon idmanı da olan bir futbolcunun o saatte evde olması gerekiyordu." dedi.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA

Profesyonel futbol takımımızın oyuncusu Gökhan Töre, dün gece takım arkadaşları ile birlikte gittiği eğlence yerinde, bir saldırganın tabancasından çıkan kurşunun sekerek omuzuna isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

Saldırganın bir kadına ve ardından çevreye açtığı ateş sonucunda, eğlence yerinde bulunan 5 kişi daha yaralanmıştır. Oyuncumuzun saldırgan ile kesinlikle bir ilgisi yoktur. Polis, saldırgan ile ilgili soruşturmaya başlamıştır. Gökhan Töre, olayı takiben Florence Nightingale hastanesinde müşahede altına alınmış ve tedavisine başlanmıştır. 

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre Silahla Vuruldu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaşlı Futbolcu Gökhan Töre Silahla Vuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Fatih: Allah şifa versin de mübarek o vakitte ne işin var orda yat zıbar 20 3 Yanıtla
  • MURAT: KARANLIK ZAMANDA KARANLIK İŞLER ÇOK OLUR. 18 2 Yanıtla
  • mustafa hız: şaşkınlık içindeyim ya evine git yatsana gökhan. 18 2 Yanıtla
  • çArşı: ulan ne kadın kesmesi saçmalamayın 5 kişi vurulmuş orda kulüp doktoru medya sorumlusu var sanki liseli tayfa karı kız kesiyor...Magandanın biri eline silah geçince kendini adam sanıp ortalığa sıkmış cezasız kalmamalı 16 0 Yanıtla
  • mavimarti: DEMEK KADINDA ONA BAKMIS KÌ GÖKHAN'IN ONU KESTÌGÌNÌ GÖRMÜS, YOKSA YANILIYORMUYUM? 13 0 Yanıtla
  • ferit: allah şifaler versin 10 3 Yanıtla
  • 42: geçmis olsunn gökhan ve büyük besiktas camisaaınaa yapanları siddetle kınıyorumm enbüyük besiktaass 7 5 Yanıtla
  • kaya alp: kesin kadın meselesidir 6 6 Yanıtla
  • ADAMIN DİBİ: ben hiç gece kulübünde vurulmadım çünki hiç gitmedim param olmadığı ile alakası yok mesele param olmayışı değil ( oralarda adam olmayışı ) bellerinde silah ve ceplerindeki paranın vermiş olduğu güçle kendilerini üstün görmeleri çok itici . aslında param olsada gitmezdim gidende beni ilgilendirmez 0 0 Yanıtla

Advertisement