Gökçek, Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı - Son Dakika
Güncel

Gökçek, Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, canlı yayında Ankara'da yaptırdığı referandum anketini açıkladı: 'evet' yüzde 55, 'hayır' yüzde 44. Gökçek'in tahmini ise yüzde 58 'evet'

25.02.2017 10:59  Güncelleme: 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Hakan Çelik'in hazırladığı Hafta Sonu programında merak edilen soruları yanıtladı. Canlı yayında referandum tahminini açıklayan Gökçek, "evet" oyunun yüzde 55'in üzerinde çıkacağını söyledi.

ANKARA'DA YAPTIRDIĞI ANKETİ AÇIKLADI

Ankara Büyükşehir Başkanı Melih Gökçek canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankara'da 10 bin kişiyle referandum anketi yaptırdığını açıklayan Gökçek, Ankara'da referanduma "evet" oylarının yüzde 55, "hayır" oylarının yüzde 44 çıktığını söyledi.

REFERANDUM TAHMİNİ: YÜZDE 58 EVET

Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Ankara'yı Türkiye için ölçü kabul ederim. Çünkü bütün seçimlerde AK Parti'nin oyları ne çıkarsa Ankara'da da ya bir rakam aşağı ya bir rakam yukarı çıkar. Ben de 10-12 gün yalan olmasın anketimi yaptırdım. Ankara'da kararsızlar dağıldıktan sonra yüzde 55 küsür 'evet'. Yüzde 44 küsür de 'hayır' var. Demek ki Türkiye ortalaması böyle olur. Ben daha yüksek bekliyorum. Türkiye genelinde ben 58'in altında çıkacağını düşünmüyorum."

Gökçek, Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı

17-25 ARALIK'TAN SONRA BAĞINI KESMİŞ

Melih Gökçek, siyasilerin arasında FETÖ'cülerin tasviye edildiğini belirterek kendisinin de 17-25 Aralık'tan sonra onlarla bağlantısını kestiğini söyledi.

FETÖ'CÜLER CEZAEVİNDE İSYAN ÇIKARACAK

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Gökçek, CHP içinde şu anda FETÖ bağlantılı isimler olduğunu ifade etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, yazdığı kitapta bu siyasetçileri anlattığını aktardı.

Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tutuklanan FETÖ üyelerinin cezaevinde isyan çıkartıp kaçmayı planladığını belirtti.

Gökçek, şunları söyledi:

"FETÖ'cüler hapishanelerde büyük bir hazırlık içinde. Adli suçlulları da yanlarına alıp hapishanelerde isyan çıkartacaklar. Aileleri de bu isyana katacaklar. Bu kargaşada hapishanelerden kaçmayı düşünüyorlar.

Gökçek, Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı

Son Dakika Güncel Gökçek, Canlı Yayında Hem Yaptırdığı Anketi Hem de Referandum Tahminini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement