Giresunspor-Adana Demirspor Maçına Giremeyen Küçük Kız Ağladı - Son Dakika
Spor

Giresunspor-Adana Demirspor Maçına Giremeyen Küçük Kız Ağladı

Giresunspor-Adana Demirspor Maçına Giremeyen Küçük Kız Ağladı

Giresunspor-Adana Demirspor maçına giremeyen kız çocuğu dakikalarca ağlamasına rağmen içeri alınmadı. Kulüp şimdi o kızı arıyor.

16.09.2014 14:37  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig’de geçtiğimiz hafta sonu oynanan Giresunspor- Adana Demirspor maçını izlemek isteyen küçük bir kız Passolig engeline takılınca göz yaşına boğuldu.

MAÇA GİREMEYİNCE HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Büyükannesiyle beraber stada gelen kız çocuğu, içeride maç oynandığını görünce içeri girmek istedi. Ancak görevliler iki nedenden dolayı buna izin vermedi. Birincisi; yanındaki yaşlı kadının Passolig’i yoktu. İkinci sebep ise, 7 yaşından küçük olduğu için kural gereği Passolig çıkarılması mümkün değildi. Küçük çocuk bütün ısrarlarına rağmen stada alınmayınca dakikalarca göz yaşı döktü ve çaresizce büyükannesiyle beraber kapıdan geri döndü.

YÖNETİM, KÜÇÜK KIZI ARIYOR

Giresunspor Yönetim Kurulu bu olay üzerine kulübün resmi Twitter hesabından bir duyuru yaparak, küçük kızı tanıyanların kulübe başvurmasını istedi.

Twitter mesajında, “Passolig olmadığı için stada alınmayan ve ağlayan kızımızı tanıyanların bizimle irtibat kurması rica olunur” ifadesi kullanıldı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Giresunspor-Adana Demirspor Maçına Giremeyen Küçük Kız Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • doğrucu davut: passolig denen şey şu küçük kızın gözyaşlarından dahamı değerli şu kızcağz ıiçeri almak için insiyatif kullanmayan görevlileri şiddetle kınıyorum giresunspor yönetimini tebrik ediyorum şu kızı bulsunlarda sevindirsinler 15 0 Yanıtla
  • aliveli: passolig oldukca daha cok kişi izleyemez macları. . . 6 0 Yanıtla
  • diyarli: eyer sen mavi şimşek olsaydın dünyayı yıkardın gine girerdin 0 0 Yanıtla

Advertisement