Giresunlu Genç Voleybolcuya Milli Takımdan Davet - Son Dakika
Yerel

Giresunlu Genç Voleybolcuya Milli Takımdan Davet

Giresunlu Genç Voleybolcuya Milli Takımdan Davet

Giresun Şebinkarahisar'da Yavuz Selim Ortaokulunda okuyan 8. sınıf öğrencisi Murathan Kurt, Voleybol Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi.

17.06.2014 16:14  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Şebinkarahisar İlçesinde Yavuz Selim Ortaokulu'nda okuyan 8. sınıf öğrencisi Murathan Kurt Voleybol Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi.

Giresun geneli ve Türkiye şampiyonalarında oynadığı maçlarda gösterdiği performansla yetenek Voleybol Milli Takımının dikkatini çeken 14 yaşındaki Murathan Kurt, Türkiye Voleybol Federasyonu Yetenek Taraması ve Gelişim Kampına çağrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Ankara'da Başkent Voleybol Kompleksinde düzenlenecek gelişim kampı çalışmalarına katılmak için Ankara'ya giden Murathan Kurt, bu beklenmedik davetin kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Yavuz Selim Ortaokulu Voleybol Takımı ile katıldığı turnuvalarda çok sayıda kupa kazanan genç voleybolcu Murathan Kurt, aldığı bu mutlu haberden sonra çok heyecanlandığını söyledi. Genç yetenek Murathan, "Bu gelen davet için çok mutlu ve gururluyum. Kendimi bu kampta ispatlamaya çalışacağım. Diğer oyuncular gibi profesyonel kulüplerde oynamasam da yeteneğimle iyi işler yapmak istiyorum. Tüm Giresun'un desteklerini bekliyorum" dedi.

Yavuz Selim Ortaokulu'nda okuyan Murathan Kurt'un okul takımındaki antrenörü Beden Eğitimi Öğretmeni Serdar Turan, oyuncusunun yeteneklerine güvendiğini söyledi. Murathan'ı keşfederek okul voleybol takımına kazandıran Antrenörü Serdar Turan, "Giresun'da ve Türkiye şampiyonasında Murathan'la bir çok maça çıktık. Kazandığımız kupalarda emeği büyüktür. Smaçları etkili olan yetenekli bir oyuncu. Milli takımda Şebinkarahisar'dan bir sporcu görmek bizi onurlandırır. Murathan'ın bu kampta kendini ispatlayacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Arkas Spor, Halkbank, Vakıfbank gibi güçlü voleybol takımlarının alt yapılarında oynayan oyuncuların olduğu zorlu kampta, Murathan Kurt 53 sporcu arasında yeteneklerini göstermeye çalışacağı belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresunlu Genç Voleybolcuya Milli Takımdan Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement