Genelkurmay: Peşmerge Geçişini Dışişleri'ne Sorun - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay: Peşmerge Geçişini Dışişleri'ne Sorun

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, "Peşmerge geçişine izin veriyoruz." sözlerinden sonra gözlerin çevrildiği Genelkurmay, "Soruları Dışişleri'ne sorun." dedi.

20.10.2014 19:27  Güncelleme: 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay, Dışişleri Bakanı MEvlüt Çavuşoğlu'nun, "Pşemerge geçişine izin veriyoruz." sözlerinden sonra kendine yöneltilen sorulara karşılık olarak "Soruları Dışişleri'ne sorun." ifadelerini kullandı.

"BAKANLIĞA SORUN"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Suriye'deki Ayn el Arab (Kobani) bölgesine geçmek için Peşmerge'ye izin verildiği açıklaması üzerine gözler Genelkurmay Başkanlığı'na çevrildi. Genelkurmay Başkanlığı ise bu konudaki sorular üzerine Dışişleri Bakanlığı'nı işaret etti.

Genelkurmay Basın Daire Başkanı Tuğgeneral Ertuğrul Gazi Özkürkçü Hürriyet'e yaptığı açıklamasında, "Bu konunun muhatabı biz değiliz. Açıklama Dışişleri Bakanlığı tarafından yapıldığı için konuya ilişkin soruların Dışişleri Bakanlığı'na sorulması gerekir" dedi.

Genelkurmay: Peşmerge Geçişini Dışişleri\'ne Sorun
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Genelkurmay: Peşmerge Geçişini Dışişleri'ne Sorun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • hasan t.: Asker bu açıklamayla bu karardan memnun olmadığını gösteriyor aslında . . . Gidin kim soktuysa ona sorun diyo kısacası . . . . 18 4 Yanıtla
  • kürt: niye sen orda bostan korkuluğu musun sana soruyorlar işte 7 11 Yanıtla
  • kekowa: Genelkırma Başkanı :)))) 12 4 Yanıtla
  • rizeli: yazıklar olsun 10 6 Yanıtla
  • T.C: ÜLKEMİZDE BU KADAR HAİN VARKEN BİRAZ DAHA GELSİN GELECEK NESİLLERİMİZ İÇİN ÜZÜLÜYORUM. 8 7 Yanıtla
  • Kemal TANYILDIZ: Çok merak ediyorum vatanımda dolaşan hainlerin sayısını eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun Bu kadar basit demek bakalım kaç pekeke Tr den çıkış yapacak azıcık onur varsada dönmeye çalışanı vurun... Sözüm kime Pekeke ve yandaşına Ne Mutlu C* TÜRKÜM C* Diyene Diyebilene... 11 3 Yanıtla
  • UKKUS: ALo, Her oradaki kimse. Konuşan 76 milyonun (isteyen, bayrağı beğenmeyen, toprağı beğenmeyen ki(ÖZELLİKLE İSTANBULDA RANTI) beğenmeyenler seni sindiremezler) Ben Bu T. C. Silahlı Kuvvetleri'nin Eski bir mensubu bir Dz. Astsb. olarak Şu anda DELİ PAŞAM OLMAK ÜZERE (O deli bilir kendini) onlar adına soruyorum. ALO GENEL KURMAY HATTI. Duyamıyorum??? ALOOOO 10 2 Yanıtla
  • kekowa: Genel kırma başkanı, Hadini biliyor :)))) 3 8 Yanıtla
  • CEMİL ÖZCAN: utanıyorum politikalarınızdan kendi ellerimizle bağdata kadar peşmergelere bağlamak içiin elimizden gelen tüm çabayı sarfediyoruz. verilen rolü dışişleri güzel oynuyor yazıklar olsun atatürkün ve osmanlının kemiklerini sızlatıyoruz 6 4 Yanıtla
  • ülkücü: hödük korkak bunlar bunlara oy verenlere yazıklar olsun 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı
    10:47 Türkiye'de Tarımsal Girdi Fiyatları Arttı

    Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) yıllık 49,92, aylık yüzde 3,59 arttı. Şubat ayında tarımsal girdi fiyatları bir önceki aya göre yüzde 3,59, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 11,37, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 49,92 artış gösterdi. Veteriner harcamaları yıllık değişimde en yüksek artışı gösterirken, aylık değişimde ise diğer mal ve hizmetler grubu öne çıktı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.


Advertisement