Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü, Niğde'de Konser Verecek - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü, Niğde'de Konser Verecek

Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 82. yıl dönümü kutlama etkinliklerinde Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü'nün konser vereceği bildirildi.

04.02.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk'ün Niğde'ye gelişinin 82. yıl dönümü kutlama etkinliklerinde Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü'nün konser vereceği bildirildi.

Niğde Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'nın girişimiyle kente gelecek olan mehteran takımının Niğde'de ilk kez konser vereceği belirtildi.

Açıklamada, " Niğde Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Niğde Belediyesi'nin organizasyonunda tamamı rütbeli 75 askerden oluşan mehteran takımı, Estergon Kalesi, Ceddin Deden, Hücum Marşı ve Genç Osman gibi sevilen eserler sunacak. Konser, Kent Meydanında saat 16.00'da başlayacak" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Başkanlığı Mehteran Bölüğü, Niğde'de Konser Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!
    09:12 WhatsApp'ta durum belirteçlerinin baş harfi tekrardan küçük hale getirildi!

    Dünyanın dört bir yanından milyonlarca kullanıcısı ile en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, sürekli olarak önemli yenilikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ancak bu yenilikler bazen kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmıyor. Son olarak bunun bir örneği daha yaşandı. Öyle ki WhatsApp uygulamasında 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' ifadelerinin baş harfi büyük olduğu için kullanıcılar tepki gösterdi. Akabinde bu yenilik geri alındı. İşte ayrıntılar… WhatsApp, son zamanlarda kullanıcı arayüzünü iyileştirmek için önemli adımlar atıyor. Özellikle Android platformunda büyük değişiklikler yapılması bekleniyor. Şirketin planı doğrultusunda geçtiğimiz günlerde bir güncelleme daha yayınlandı. Söz konusu güncelleme ile sohbetlerde karşıdaki kişinin durumunu gösteren 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' belirteçlerinin baş harfi büyük hale getirilmişti. Bu aslında pek de büyük bir değişiklik olmamasına rağmen kısa süre içinde pek çok kullanıcı tarafından fark edildi. Akabinde kullanıcılar, belirteçlerin baş harfinin büyük hale gelmesinin gözü yorduğunu söyleyerek eski haline geri getirilmesini istedi. Bugün ise şirket, artan tepkiler üzerine bir güncelleme daha yayınladı ve değişiklik geri çekildi. Aslına bakacak olursak 'Yazıyor' ve 'Çevrimiçi' gibi belirteçlerin baş harfi Telegram ve Signal gibi rakip uygulamalarda da küçük. Bu kullanıcı deneyimi açısından önemli bir detay olarak görülüyor. Bu doğrultuda WhatsApp'ın geri adım atması kullanıcıları sevindirdi. Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? WhatsApp'ın yaptığı değişiklik sizin de dikkatinizi çekti mi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

  • Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
    09:10 Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirerek yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

  • Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!
    09:09 Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!

    SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın gerçekleşecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin otomotiv piyasasını sarsacak nitelikte olacak. Elektrikli otomobil satın almayı düşünenler ve Çinli otomobil üreticisi Chery'den tanıtım bekleyenler arasında heyecan yarattı. Detaylar yarın açıklanacak.

  • Honor Magic 6 Pro Türkiye'de Tanıtıldı
    09:09 Honor Magic 6 Pro Türkiye'de Tanıtıldı

    Honor, yeni amiral gemisi Honor Magic 6 Pro'yu İstanbul'da düzenlenen lansmanla tanıttı. Telefonun Türkiye fiyatı 59 bin 999 TL olarak açıklandı. Honor Magic 6 Pro, pil performansı ve ekran kalitesiyle dikkat çekiyor. Honor'un Türkiye pazarında büyüme hızı diğer rakiplerinden daha fazla. Cihazın 5000 nit ekran parlaklığı ve yüksek çözünürlüklü kamerası ön plana çıkıyor.

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Sanayi İş Birlikleri İçin Buluştu
    09:07 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Üniversite Sanayi İş Birlikleri İçin Buluştu

    Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, üniversite sanayi iş birlikleri kapsamında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldi. Erzurum'da kurulması planlanan ileri teknoloji fabrikaları için istişarede bulunan Başkan Sekmen ve Rektör Çakmak, ETÜ Yüksek Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

  • Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor
    08:58 Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün makam odası çiçek bahçesini aratmıyor

    Olur Belediye Başkanı Vedat Ergün'ün 'tebrik' ziyaretleri sürerken, gönderilen çiçekler nedeniyle başkanlık makamı ve odanın girişi adeta çiçek bahçesine döndü. Başkan Ergün mesaisinin büyük bir bölümünü ziyaretçilerini ağırlayarak geçiriyor.


Advertisement