Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

1 Kasım'da yapılacak genel seçimler dolayısıyla Gümüşhacıköy'de Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

02.10.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 Kasım'da yapılacak genel seçimler dolayısıyla Gümüşhacıköy'de Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Gümüşhacıköy Kaymakamı Hüseyin Tekin, İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzurlu ve güvenli bir şekilde tamamlanması için tedbirlerin alınacağını söyledi.

Siyasi partilerin seçim müzikleri ile seçim büroları çevrelerine asılan bayrak ve flamaların çevre ve gürültü kirliliklerine neden olduğunu ifade eden Tekin, şöyle konuştu:

"Gümüşhacıköy demokratik olgunluğa erişmiş bir ilçedir. Bizlere düşen görev seçmenin sandığa güvenli bir şekilde giderek özgür iradesiyle oyunu rahatça kullanmasını sağlamaktır. Oy kullanma işleminden önce, kullanımı sırasında ve oy kullandıktan sonra gerekli güvenlik tedbirlerinin alınması seçimlerin huzurlu geçmesi için önemlidir. Gümüşhacıköy'de bugüne kadar yapılan seçimlerde hiçbir rahatsız edici olay olmadı. Bundan sonra da olmayacağına inanıyorum. Siyasi partilerin adaylarının halkın huzur ve refahını bozmayarak, kentteki trafiği de engellememek adına gerekli hassasiyeti göstereceklerdir."

Toplantıda siyasi parti temsilcilerinin talepleri doğrultusunda tanıtım faaliyetlerinin ne şekilde ve nerede yapılması, kullanılacak tanıtım materyallerinin kullanım alanları ve propaganda saatleri konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Toplantıya Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Şükrü Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Hamit Karataş ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement