Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla'yı 2023 vizyonuna hazırlayacaklarını söyledi.

02.06.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili adayı Hasan Özyer, Muğla'yı 2023 vizyonuna hazırlayacaklarını söyledi.

Özyer, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye ilçesi Patlangıç Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Fethiye'de bekleyen hayati projeleri hayata geçirerek işsizlik sorununu ortadan kaldıracaklarını belirten Özyer,  çalışmaların hayata geçmesi için vatandaşlardan destek istedi.

Koalisyonlar döneminde yaşanan olumsuzlukları anlatan Özyer, eski Türkiye'de 2–3 bin dolar olan milli gelirin AK Parti hükümetiyle 10 bin dolar seviyesine çıktığını ama bunu da yeterli bulmadıklarını kaydetti.

Türkiye'nin AK Parti hükümetinin yaptığı projelerle dünya ülkeleriyle yarışır hale geldiğini vurgulayan Özyer, "Bu yarışta daha da öne geçmek için Muğla ve Fethiye'mizi 2023 vizyonuna hazırlamamız lazım. Muğla'yı 2023 vizyonuna hazırlayacağız. Bu da Muğla'nın güçlü bir siyasi liderliği ile sağlanabilir" dedi.

Özyer, 7 Haziran seçimlerinin bu açıdan önem taşıdığını dile getirerek, Muğla'da birinci parti olmaları halinde bekleyen bütün projeleri hayata geçirebileceklerini ifade etti.

Fethiye'de kruvaziyer limanını hayata geçirip binlerce turistin bölgeye gelmesini sağlayacaklarını anlatan Özyer, şöyle konuştu:

"Bundan çiftçimiz, esnafımız başta olmak üzere herkes kazanacak. Ayrıca Fethiye Üniversitesi'nin yeri hazır. Fakülte yerleri ayrılmış durumda. Fethiye Üniversitesi'ni mutlaka ilçeye kazandıracağız. Babadağ teleferik projesini gerçekleştirip turizmi 12 aya yayacağız. Fethiye, Dalaman, Ortaca, Marmaris ve Bodrum'un öncelikli bekleyen ne kadar projesi varsa bunları hayata geçirmek için takipçisi olacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement