Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Gürhan, basının yaşadığı sorunları ve üzerindeki baskıyı bildiklerini, sorunları çözmek için kadrolarının hazır olduğunu söyledi.

13.05.2015 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Gürhan, basının yaşadığı sorunları ve üzerindeki baskıyı bildiklerini, sorunları çözmek için kadrolarının hazır olduğunu söyledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, beraberinde İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Emin Göktaş, Serkan Uyar ve Cavit Babür ile birlikte İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Başkan Misket Dikmen'le görüştü.

Türkiye'de dayatmalarla, gazetecilerin ve diğer fikir insanlarının yazacaklarına, düşüncelerine müdahale edilmemesi gerektiğini belirten Gürhan, "Partimiz bütün bu sorunların farkında ve tüm kadrolarımızla birlikte basın çalışanları da dahil olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını çözmek için yola çıktık" dedi.

-Vatan Partisi'nin Güzelbahçe seçim bürosu açıldı

Vatan Partisi İzmir 1. bölge milletvekili adayı Ümit Zileli, Meclis'teki seçim barajının kendilerine engel olmadığını belirtti.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Serhan Bolluk, İzmir 1. Bölge milletvekili adayları Ümit Zileli, Hülya Yarbuz ve Turan Karakaş ile partililer Güzelbahçe seçim bürosunun açılışına katıldı.

Zileli, konuşmasında "Meclis'teki seçim barajı bize engel değil. Meclis'e girebilecek tek parti, emekçinin hakkının sömürülmesine izin vermeyen ve emperyalizme karşı kale olarak ülkesini koruyan Vatan Partisi'dir" ifadelerini kullandı.

Hülya Yarbuz ise "Biz inancımız, yüreğimiz ve halkımızla birlikte yürüyerek dik yokuşları Vatan Partisi saflarında çıkacağız" görüşlerini paylaştı.

HDP'nin Çiğli seçim bürosu açıldı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Çiğli ilçesine bağlı Harmandalı'nda seçim bürosu açtı.

HDP İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, açılışa HDP İzmir milletvekili adayları Ertuğrul Kürkçü, Müslüm Doğan, Eylem Yıldız, Pınar Aydınlar, Zeki Gül, Süleyman Gündüz, Şehnaz Baba Aktaş ve İbrahim Akın katıldı.

HDP milletvekili adayları, açılışın ardından Harmandalı Sanat Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement