Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Erzurum milletvekili adayları Orhan Deligöz, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ziyaretlerinde bulundu.

23.10.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum milletvekili adayları Orhan Deligöz, Zehra Taşkesenlioğlu ve Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ziyaretlerinde bulundu.

Palandöken ve Aşkale ilçelerinde esnafı ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, partisinin seçim beyannamesini anlattı.

Konut ve kentsel dönüşüm talepleri üzerine Yaptırmış, şunları kaydetti:

"Ülke genelinde her kesimin konut ihtiyacını karşılamak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ), çeşitli şehirlerde büyük projeler gerçekleştirdi. Erzurum'da TOKİ tarafından 13 yıl içinde Hasani Basri, Çat yolu üzeri, Yıldızkent'e yüzlerce konut yapıldı. Sağlıklı şartlarda vatandaşın yaşaması sağlanırken, aynı zamanda Erzurum, harabe görünümden kurtarılmış oldu. TOKİ eliyle emekliler de uygun koşullarla konut sahibi yapılacak."

Seçim çalışmalarını Tekman'da sürdüren Zehra Taşkesenlioğlu da bölgedeki terör baskısından dert yananlara, devletin yanlarında olduğunu söyledi.

Taşkesenlioğlu, güvenlik güçlerinin bölgede terörle ilgili sıkı tedbirler aldığını dile getirerek, "Bu topraklarda emeli olan iç ve dış yapılanmaların körüklediği teröre karşı birlik ve beraberlik içinde olmalıyız" ifadesini kullandı.

AK Parti Oltu İlçe Başkanı Eftal Gülcü'yü ziyaret eden Orhan Deligöz da 1 Kasım seçiminin önemine işaret ederek, "1 Kasım sonrasında aynı siyasi sonucun çıkması halinde, esnaf ve vatandaşı yine zor günler bekliyor olacak. Bu gerçekler karşısında halkımızın sağduyulu davranarak, huzur ve istikrar noktasında yeniden AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyacağını umuyor ve bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement