Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Şaban Dişli, Adapazarı İlçe Başkanlığı Maltepe Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

08.10.2015 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya milletvekili adayı Şaban Dişli, Adapazarı İlçe Başkanlığı Maltepe Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışını yaptı.

Dişli, yaptığı konuşmada, Türkiye'de birlik ve beraberlik içinde olmak, ekonomiyi yeniden harekete geçirmek zorunda olduklarını söyledi.

"Bunun için bizim muhakkak tekrar tek başına iktidar oluşturmamız lazım" diyen Dişli, "Herkes elini vicdanına koyacak ve istikrara, güvene, tek başına hükümete oy verecek" ifadesini kullandı.

Şaban Dişli, şu andaki kadro, yönetim bilgisi ve tecrübesi göz önüne alındığında AK Parti'nin Türkiye'yi 2002'den aldığı noktadan, bugün getirdiği noktayı iyi görmek gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Hükümetimizin geçmişte yaptıkları, gelecekte vaat ettiklerinin bir göstergesidir. İnsanoğlu, gördüğüne inanır. Bugüne kadar bizim eserlerimizi gördünüz. Bu seçimler inşallah ülkemiz için hayırlı olur. Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine de katkı sağlar. Sakarya Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere ilçe belediyelerimiz çok iyi çalışıyorlar. Verdikleri sözleri tek tek yerine getiriyorlar. Adapazarı Belediyemiz asfaltlanmayan mahalle bırakmadı. Büyükşehir belediyemiz 50 yıllık şehrin su sorununu çözdü, su şebekelerini çelik güvenceye aldı. Neredeyse tüm ilçelerimizde altyapı yenilendi. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Biz sadece sizlerin katkılarını bekliyoruz."

Dişli, daha sonra AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu ile seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement