Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, kendilerini ve icraatlarını anlatacak bir seçim çalışması yapacaklarını söyledi.

06.10.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, kendilerini ve icraatlarını anlatacak bir seçim çalışması yapacaklarını söyledi.

Bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Özdemir, seçim çalışmalarının startını verdiklerini ifade etti.

Kasım'da yapılacak seçim için Vali Necmeddin Kılıç başkanlığında yapılan toplantıda seçim bürolarının açılmaması yönünde karar alındığını belirten Özdemir, diğer seçimlerde olduğu gibi seçim bürolarının açılmaması ve sesli araçların şehitlere ve insanlara olan saygıdan ötürü şehir içerisinde gezmemesi kararı alındığını vurguladı.

Sadece yapılacak icraatlardan bahsederek kendilerini anlatacaklarını dile getiren Özdemir, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ise seçim kampanyasını bugün resmen başlattıklarını aktardı. 7 Haziran seçiminin ardından saha çalışmalarını teşekkür ziyaretleriyle sürdürdüklerini belirten Özegen, şunları kaydetti:

"AK Parti'de 7 haziran seçim sonuçlarından kendi hissemize düşeni alıyoruz, değerlendiriyoruz. gereğini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Çünkü, biz yegane demokrasilerin mihenk taşının aziz Türk milleti olduğuna inanıyoruz. Bizim siyasetimizin merkezinde milletimizin değerleri ve düşüncesi vardır. Bu seçimlerin demokrasinin ruhuna yakışır kardeşlik içerisinde şenlik ve karnaval havasında geçmesini temenni ediyorum."

AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ise seçim beyannamesi hazırlama konusunda AK Parti'nin siyasi partiler içerisinde en yetkili ve tecrübeli parti olduğunu belirtti.

Kavaklıoğlu, "Haziran seçimleri bir dönüm noktasıydı. AK Parti olarak yüzde 41 gibi çok yüksek oy oranını yakaladık ancak tek başımıza iktidar olamadık. Ancak seçimden sonra özellikle son 3 ayda yaşananlar Türkiye siyasi tarihine demokrasi tarihine çok önemli kazanımlar ve tecrübeler kazandırdı" diye konuştu.

Toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde 3. sıra milletvekili adayı Yaşar Ataç, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement