Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Van milletvekili adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Ulupamir köyünü ziyaret ederek, seçmenlerden destek istedi.

28.05.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van milletvekili adayı Prof. Dr. Ömer Çaha, Ulupamir köyünü ziyaret ederek, seçmenlerden destek istedi.

Çaha, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran seçimlerinin sadece Türkiye'nin değil, aynı zamanda İslam dünyasının da seçimi olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin her ülkeye nasip olmayacağını bu nedenle kıymetinin bilinmesi gerektiğin ifade eden Çaha, şöyle konuştu:

"Çünkü bu asrın Selahaddin Eyyubi'si, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Yeter ki biz onun etrafında kenetlenebilelim. O zaman karşımızda hiç kimse duramaz. Partimizin sembolü de adalet ve kalkınmadır. İnsanı esas alan bir siyaset anlayışımız, bir devlet anlayışımız var. Biz, herkes müreffeh rahat yaşasın istiyoruz. Kişi başı milli gelirimizin 25 bin doların üzerine çıkmasını istiyoruz. Şuan 11 bin dolardayız. İnşallah 2023 yılında milli gelirimizi 25 bin dolara çıkarmayı hedefliyoruz."

Bölgenin en büyük sorununun terör olduğunu dile getiren Çaha, PKK'nın 35 yıldır  ülkenin ve bölgenin başına bela olduğunu belirtti.

Çaha, konuşmasına şöyle devam etti:

"Daha dün bir korucu kardeşimizi öldürdüler. Erciş'te biz istiyoruz ki bir daha kan dökülmesin. Bu bölgeye kardeşlik gelsin. Dağlarımızı silahtan arındıralım. Gelip bizim gibi tarım, hayvancılık yapsınlar, güzel okullarda okuyup istikballerini bu topraklarda arasınlar. Çoluk çocuklarına baksınlar. Eline silah alıp bizi, kardeşlerimizi öldürmesinler. Biz bunu istiyoruz. İşte bu barışı isteyen hükümetimizdir. Barışı getirmek istiyoruz. Bir daha da burada kimse ölmesin, kan dökülmesin, analar ağlamasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement