Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, Anadolu Ajansı (AA) Malatya Bürosu'nu ziyaret etti.

27.05.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya milletvekili adayı Mustafa Şahin, Anadolu Ajansı (AA) Malatya Bürosu'nu ziyaret etti.

Şahin, AA Malatya Büro Sorumlusu Tuba Karahan'la bir süre görüştü, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Basın kuruluşlarının önemine işaret eden  Şahin, "Özellikle bunlar içerisinde AA denince, tabi diğerlerinden çok daha farklı bir konuma sahipsiniz. Özellikle yarı resmi bir konumdasınız, onun için sizlerin vermiş olduğu haberlerin hiç bir zaman için taraflılığı, tarafsızlığı tartışılmaz. Mutlaka net bir şekilde ne varsa aynen onu veriyorsunuz" dedi.

Malatya'da AK Parti olarak 13 yıldır hizmet verdiklerini anımsatan Şahin, "Bizim yaptığımız yerel ve genel hizmetlerinde ötesinde Türkiye'ye ne kazandırdınız' diye bana sorsalar, ben kesinlikle bizden önce ötekileştirilen, dışlanan, hor görülen her kesimdeki insanların artık AK Parti dönemlerinde kendileriyla ilgili ister etnik kökenleri olsun, ister inanç ekseninde olsun doğusu, batısı, güneyiyle kuzeyi arasında çok ciddi bir kardeşlik bağını tesisi ettiğimiz aklımıza gelir" diye konuştu.

Seçim çalışması sırasında yaşadığı bir olayı anlatan Şahin, "Esnaf gezimizde bir vatandaşımız bana şunu söyledi; 'Kürdüm, Aleviyim ve AK Partiliyim.' 'Hayırdır, 3'ü bir arada olmaz ama' dedim. Kürt kimliğini ilk defa bizim dönemimizde söyleyebildiklerini belirtti. İşte bizim kazancımız buydu. Belki bundan 15 sene önce hiç bir Alevinin sağ bir partiye oy vermeleri beklenemezdi. Türkiye'de çok güzel kazanımlar elde ettik ve her kesimden insanlarımız bugün bizi çok daha iyi bir şekilde anlıyor" ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın Malatya'da miting yapacağını hatırlatan Şahin, vatandaşları da yarın saat 17.00'de Belediye yanı miting alanına beklediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement