Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beyşehir ilçesinde mahalleleri ziyaret etti.

19.05.2015 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Babaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Beyşehir ilçesinde mahalleleri ziyaret etti.

Babaoğlu, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ve partililerle birlikte Anamas Dağı havzasında yer alan Gölyaka, Kurucuova, Yeşildağ ve Dumanlı mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Babaoğlu, daha sonra ilçe merkezinde AK Parti Gençlik Kolları'nın toplantısında partililerle buluştu.

Babaoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölüne sahip Beyşehir gezisi esnasında ayrı bir güzellik sergilediğini vurguladı.

AK Gençlik'le buluşmalarında gençlerin gözündeki gelecek umudunu ve ışığı gördüğünü ifade eden Babaoğlu, "Bugünün iki güzel hatırası, bizi duygulandıran iki olay yaşadık. Birincisi gençlerimizin bu ilgisi ve Yeşildağ mahallemizde karşılaştığımız yaşlı bir amcamızın, 'Oğlum, gece gündüz dua ediyorum. Başbakanımıza selam söyle, burayı merak etmesin' diye konuşması" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement