Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Kaynarca'ya sağlıklı içme suyunu biz ulaştırdık, muhalefet içi boş vaatler verirken biz hizmetlerimizle konuşuyoruz" dedi.

10.05.2015 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, " Kaynarca'ya sağlıklı içme suyunu biz ulaştırdık, muhalefet içi boş vaatler verirken biz hizmetlerimizle konuşuyoruz" dedi.

Kaynarca Kültür Merkezi'ndeki AK Parti Kaynarca İlçe Kadın Kolları buluşmasında konuşan Toçoğlu, 12 yılda hayata geçirdikleri hizmetleri en iyi milletin gördüğünü söyledi.

Toçoğlu, Sapanca'nın suyunu 30 kilometrelik hatla Kaynarca'ya ulaştırdıklarını ifade ederek, "Hemşehrilerimiz artık içme suyu konusunda hiçbir sorun yaşamıyor. Gerek altyapı, gerek üst yapıda önemli yatırımları hayata geçirdik. Artık yeni Türkiye'nin inşa sürecindeyiz. Muhalefet içi boş vaatleriyle biz ise hizmetlerimizle konuşuyoruz. Aramızdaki en büyük fark bu" diye konuştu.

Şehirlerin gelişimindeki en önemli etkenin son 12 yılda yakalanan istikrar ortamı olduğuna dikkati çeken Toçoğlu, "Tüm yatırımlarımızı hükumetimizin gücüyle gerçekleştirdik. İnşallah bu gücü daha da artıracağız. Artık Yeni Türkiye'nin inşasına başladık. İnşallah bu yolda da hükumetimizin istikrarına katkı sağlayacağız. Her zaman ifade ediyoruz, bizim hedeflerimiz hazır. İnşallah bu hedeflerimize yine milletimizden alacağımız destekle ulaşacağız" ifadesini kullandı.

Programa, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Bilgehan Doğru, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement