Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adaylarından Cemil Şeboy Çeşme'de, İbrahim Turhan Bergama'da, Ozan Ceyhun ise Gaziemir'de seçmenlerle buluştu.

05.05.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İzmir milletvekili adaylarından Cemil Şeboy Çeşme'de, İbrahim Turhan Bergama'da, Ozan Ceyhun ise Gaziemir'de seçmenlerle buluştu.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, 1. Bölge Milletvekili adayı Cemil Şeboy, Çeşme Çarşısı'nı ziyaret etti.

Urla, Karaburun, Mordoğan ve Çeşme için turist çekecek projelere ihtiyaç bulunduğunu kaydeden Şeboy, "Üzülerek bakıyoruz ki Çeşme'de 5 yıldızlı otel sayısı 5'i geçmiyor. Şimdi elimizde bir fırsat var İzmir- İstanbul Otoyolu Çeşme'ye büyük bir sıçrama yaşatacak. Çeşme'de termal turizmi yapılabilir, surf turizmi yapılabilir, tekne turizmi yapılabilir, organik ürünler yetişen köylerimiz var. Eğlence merkezleri yapılabilir. Yani Çeşme'de büyük bir potansiyel var ama bunun için yatırımcıların önünün açılması gerekiyor. Maalesef İzmir'i yönetenler yatırımcılara rantçı gözüyle bakıyorlar bu bakış açısını değiştirmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Turhan, Bergama'da projelerini anlattı

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı İbrahim Turhan ise Bergama ilçesinde sera işletme sahipleri ile bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında Bergama İlçesindeki Agrobay ve YDA Seracılık işletmelerini ziyaret eden Turhan, projelerini anlattı.

Ülkenin AK Parti hükümetleri öncesi kötü bir ekonomi ile yönetildiğini dile getiren Turhan, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz 12 yılda biz önceliğimizi devletin işleyişine verdik. Çünkü devlet kuvvetli olmayınca millette kalkınamaz. Devletin borçlarını ödedik. Üstüne üstlük devlete borç verecek hale geldik. Şimdi sıra yatırıma üretime geldi. Yani iş ve aşa geldi. Bu dönem çalışan için, üreten için, yatırım yapan için daha fazla imkanımız olacak. GAP'a yapılanın aynısı EGEGEP ile İzmir'e de yapılacak. 501 tane projemiz var."

Ceyhun: "Seçim bölgem evimdir"

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Ozan Ceyhun da Gaziemir ilçesinde parti üyeleriyle buluştu.

AK Parti çatısı altında olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Ceyhun, "Avrupa düzeyinde politik görev ve makamlarda bulunmuş bir Türk olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) adaylığım için en doğru kent bana göre İzmir. AK Parti Genel Merkezi'nin ne kadar profesyonel olduğunu bu kararında bir kez daha gördüm" dedi.

İzmir'den aday olduğunu duyduğu anda 'Artık İzmir'deyim' dediğini anlatan Ceyhun, "Avrupa'da politikada öğrendiğim olmazsa olmazlardan biri de eğer bir seçim bölgesinden meclise vekil olarak gidersem o seçim bölgesi yurdumdur, evimdir" ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sırasında sıkıntıları ve çözüm önerileri üzerine de fikir alışverişinde bulunan Ceyhun, çözüm konusunda adresin AK Parti olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement