Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ağrı milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, Patnos ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

24.04.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ağrı milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında, Patnos ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Ağrı Milletvekili adayları Abdullah Atalay, Yılmaz Ensaroğlu, Halil Özyolcu ve Ali Konyar ile partililer AK Parti Patnos ilçe Başkanlığı önündeki kurulan platformda vatandaşları selamladı.

Konyar, yaptığı konuşmada, siyasette alaylı olduğunu fakat diğer aday arkadaşlarının mektepli olduğunu belirterek, "Ağrı'nın her şeyini, her sorununu biliyoruz ve bu ekiple karşınıza çıktık" dedi.

Küçüklüğünün Ağrı'da geçtiğine değinen Konyar, şöyle konuştu:

"Benim babam Doğubayazıtlı, annem Ağrılıdır. Ağrı'nın bel kemiğini oluşturan aileler vardı. Bu aileler Ağrı'nın dengeleriydi. Bunlar Ağrı'nın hak ve hukukunu, kendi hak ve hukuklarının üstünde bilirlerdi. Bunlar siyasete bazen aynı partiden bazen de rakip olurlardı. Fakat hiçbir zaman birbirlerinin hak ve hukukunu çiğnemezlerdi. Ağrı'nın selameti ve huzuru için kendi menfaatlerini bir kenara bırakırlardı. Seçimlerde, mitinglerde birbirlerini yuhalatmazlardı. Çünkü Cumhuriyet Caddesi'nde karşılaşıp selamlaşacaklarını biliyorlardı. Ağrı milletvekilliğini Ağrılılar yapmıştır. Bu memleketin evlatları yapmıştır. Onun için sizden ricam bu ithal adaylara oy vermeyin. Su gider kum kalır. Kazansalar burada kalacaklar, kaybetseler gidecekler. Biz 4 adayımızla sizlere hizmet etme sözü ile karşınızdayız. 7 Haziran seçimlerinde sizlerinde desteği ile Ağrı yeni bir döneme girecek."

Milletvekili adayı Halil Özyolcu ise Patnos ilçesine dört önemli müjdesinin olduğunu belirterek, milletvekili olduğum dönemde başlattığım yol projesini yaşama geçireceğini söyledi.

Özyolcu, "Beş yıldır Yeni Mahalle de uygulamaya konulan ve bir türlü yol alamadığımız kentsel dönüşüm için çalışma yürüteceğim. İlçenin içme suyu sıkıntısını Belediye Başkanımız Cem Afşin Akbay imkanlarıyla çözmeyi başarmıştır. Bu Patnos için artık sıkıntı olmayacak. Ayrıca Patnoslu hemşehrilerimiz doğalgazdan yararlanacak" dedi.

Yılmaz Ensaroğlu ise yıllarca sivil toplum derneklerinde görev aldığını ve ilk kez memleketinde aktif siyasette rol aldığını ifade etti.

Ensaroğlu, "Bu duyguları kendi memleketimde yaşamanın onuru içindeyim. Çıktığım bu onurlu yolda sizlerin de desteğine ve yardımlarına talibim" ifadelerini kullandı.

Abdullah Atalay da değerli Ağrı halkının iradesini en doğru şekilde kullanmasıyla Ağrı'da 4-0 yapacaklarını belirtti.

Atalay, "Ağrı'mızın daha gelişkin bir yapı ve daha kaliteli hizmetler alabilmesi için sizler 'AK Parti' diyeceksiniz. Burada bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Haziran'da daha coşkulu bir kalabalık toplanacak. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement