Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) daveti üzerine şubat ayı meclis toplantısına katıldı.

25.02.2015 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Özhaseki, Kayseri Ticaret Odası'nın (KTO) daveti üzerine şubat ayı meclis toplantısına katıldı.

Özhaseki'nin seçim bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda konuşan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Özhaseki'nin 20 yılı aşan bir süre içinde Kayseri'yi Türkiye'de örnek gösterilen bir noktaya getirdiğini belirtti.

Özhaseki'ye kente kazandırdıklarından dolayı teşekkür eden Hiçyılmaz, kendisinin daha çok yetki ve sorumluluk almasının sadece Kayseri'nin değil Türkiye'nin geleceği için önemli olduğunu kaydetti.

Belediye başkanlığı boyunca yaşadıklarından kesitler sunun Özhaseki ise alnının akıyla bu dönemi bitirdiğini belirtti.

Görevi süresince iç barışa dikkat ettiğini de vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti:

"Her zaman 'Kırmayalım, dökmeyelim, dışlamayalım, ötekileştirmeyelim, kimin ne işi varsa ve haklıysa yapalım' diye hareket ettik. Zaman zaman haksız yere farklı görüşe mensup kişilerin hakaretlerine maruz kaldık. Bu kişilerin belediyeye gelen dosyalarına dahi partizanlıkla bakmadık. Nefsimize uysaydık dosyalarını kaldırıp atardık. Zamanında bunu yapanlar da oldu. Bana oy vermediler diye bazı mahallelere asfalt dökmeyen başkanlar da oldu bu memlekette. Ben Sünni bir Müslüman'ım ama benim gibi olmayan herkes en az benim kadar rahat etmelidir diye düşündüğüm için gidip cemevinin temeline harç atanlardan birisiyim. Başkanlığım süresince sosyal barışa, iç barışa hizmet ettim. Kimseyi bilerek siyasi düşüncesinden, ırkından, mezhebinden dolayı Allah bilir dışlamadım."

Kayseri'ye yapmış olduğu hizmetlerden Özhaseki'ye günün anısına hediye takdim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement