Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

AK Parti Manisa İl eski başkanı Murat Baybatur ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve TÜİK eski başkan yardımcısı Musa Yılmaz, 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

13.02.2015 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Manisa İl eski başkanı Murat Baybatur ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ve TÜİK eski başkan yardımcısı Musa Yılmaz, 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylıklarını açıkladılar.

AK Parti Manisa İl eski başkanı Murat Baybatur, Kültür Merkezi Lale Salonu'nda yaptığı açıklama ile 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Baybatur, AK Parti'nin sadece siyasi bir hareket olmadığını, kökünün yüzyıllar öncesine dayanan tarih ve medeniyetlerin şekillendiği, mazlumun umudu, milletin duası ile harmanlanan bir dava hareketi olduğunu aktardı.

Siyasete 1995 yılının başında başladığını hatırlatan Baybatur, "O zaman Milli Gençlik Vakfı, Refah Partisi diye ifade ettiğimiz bu milli görüş hareketinde sağlosun kadim dostum değerli arkadaşım Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, benim siyasi hareketin içerisine girmeme vesile oldu" diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da 2015 genel seçimlerinde milletvekili aday adaylığını Öğretmenevi'nde düzenlenen yemekte açıkladı.

Düzenlenen yemeğe Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunusemre Kaymakamı İsmail Topal, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) eski başkan yardımcısı Musa Yılmaz da düzenlenen basın toplantısıyla AK Parti'den Manisa Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement