Genel Cerrahi Kliniği Hastalara Hayat Oluyor - Son Dakika
Yerel

Genel Cerrahi Kliniği Hastalara Hayat Oluyor

Genel Cerrahi Kliniği Hastalara Hayat Oluyor

8 yıldır midesinde bulunan tümör nedeniyle tedavi gören Recep Ören isimli hasta Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan başarılı ameliyatla tümörlü bölge temizlenerek sağlığına kavuştu.

10.12.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 yıldır midesinde bulunan tümör nedeniyle tedavi gören Recep Ören isimli hasta Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan başarılı ameliyatla tümörlü bölge temizlenerek sağlığına kavuştu.

Prof. Dr. Coşkun Polat ile Doç. Dr. Ömer Faik Ersoy başkanlığında uzman bir Genel Cerrah ve Anestezi ekibi tarafından gerçekleştirilen ameliyatta "Retroperitoneal bölgedeki tümöral oluşum" başarı bir şekilde çıkarıldı.

Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi genel Cerrahi Servisinde konu ile ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Coşkun Polat "Hastamın büyük kontrollerde ki hiçbir üniversite hastanesinde gerçekleştirilemeyen ve bir Üniversite Hastanesinde ise ameliyat kararı alınan ve ameliyat sırasında ameliyata uygun olmadığı gerekçesi ile işleme devam edilemeyen hastanın mevcut tümörü hastanemizde başarılı bir cerrahi müdahale ile çıkarılmıştır. Ben Karabüklülere buradan sesleniyorum; Karabük şimdiye kadar Ankara'nın arka bahçesi olarak görülmüş, burada olur olmaz sıradan tanıdaki hastalıklarda bile zaten ben gelmeden önce söylemişlerdi, Karabük'ten her sabah 5-6 otobüs Ankara'ya transfer oluyor, akşamda dönüyorlar dediler. Biz bunun olmasını istemiyoruz. Benim Karabüklü hemşerilerimden ricam Ankara kararı alınan, büyükşehir kararı alınan her hasta özellikle onkolojik cerrahi grubu hasta gitmeden önce gelsinler, bizim ekibimiz tarafından tekrar değerlendirilsinler. Bizler elimizden gelen her katkıyı burada sunmak istiyoruz. Bizlerin değerlendirmesi sonrası tedavileri planlansın. Artık Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde Ankara'da yapılan her ameliyat gerçekleştirilebilmektedir. Bunu vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum" dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Coşkun Polat'a elini öperek teşekkür eden 41 yaşındaki Recep Ören ise yaptığı açıklamada; "Hocama çok teşekkür ediyorum. İki yıl önce Ankara'da Cebeci Tıp Fakültesinde ameliyat oldum o ameliyat başarısız geçti, aynı kütleyi alamadılar ve senin bundan sonra ameliyat işin bitti, yani bundan sonra sen yavaş yavaş ölümü bekliyorsun dediler bana. Hocamızın sayesinde yeniden doğdum. Kendisinden Allah razı olsun, 20-25 santim boyutunda büyük bir kütleyi aldı, beni ikinci bir hayata döndürdü" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Cerrahi Kliniği Hastalara Hayat Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement