Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'dan Uygur'a Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'dan Uygur'a Taziye Ziyareti

Genel Başkan Yardımcısı Özdağ\'dan Uygur\'a Taziye Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, geçtiğimiz gün teyzesi vefat eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur’a taziye ziyareti gerçekleştirdi.

11.11.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, geçtiğimiz gün teyzesi vefat eden Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'a taziye ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, "Yunusemre Belediye Başkan Yardımcımız Şule Uygur'un teyzesi vefat etti. Kendilerine rahmet diliyoruz. Geride kalanların da sağlıklı, imanlı bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'a makamında taziye ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve Şule Uygur'un eşi Rıfat Emin Uygur da hazır bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur'un, Manisa'nın kıymetli ailelerinden birisine mensup olduğunu belirterek, "Şule Uygur ve Rıfat Emin Uygur kardeşimizin teyzeleri vefat etti. Teyze anne yarısıdır. Bende teyzelerimi çok severim. Şule Başkanımız geçtiğimiz günlerde teyzelerini kaybetti. Kendisine Rabbimizden rahmet diliyoruz. Geride kalanların da sağlıklı, imanlı bir hayat sürmelerini temenni ediyoruz." dedi.

UYGUR, DUYDUĞU MEMNUNİYETİ İFADE ETTİ

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da, taziye ziyaretine gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer ve AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver'e bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Teyzesini kaybetmenin kederini derinden hissettiği bu günlerde yasını paylaşan misafirlerine minnettar olduğunu söyleyen Uygur, "Bu vesile ile teyzemin vefat haberini öğrenip cenazeye gelen, arayan, mesaj gönderen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah, büyüklerimizin, dostlarımızın eksikliğini göstermesin" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Başkan Yardımcısı Özdağ'dan Uygur'a Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement