Gençlik Parkı ve Cazibe Merkezi'ne Fidan Dikildi - Son Dakika
Yerel

Gençlik Parkı ve Cazibe Merkezi'ne Fidan Dikildi

Gençlik Parkı ve Cazibe Merkezi\'ne Fidan Dikildi

Bozüyük Belediyesi'nin, Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi işbirliği ile bin 190 fidan toprakla buluşturuluyor.

14.03.2014 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi'nin, Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi işbirliği ile bin 190 fidan toprakla buluşturuluyor.

Bozüyük 4 Eylül Mahallesi'nde bulunan Gençlik Parkı ve Cazibe Merkezi'ndeki temsili fidan dikim töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, ilçenin güzelleşmesi ve daha yeşil bir yer olması amacıyla göreve geldiği ilk günden itibaren ilçe genelinde yaklaşık 10 bin adet fidan diktiklerini söyledi. Belediye ve Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi işbirliği ile yapılan bu ortak projeye destek veren tüm kuruluşlara ve firmalara teşekkür eden Başkan Vekili Bakıcı "Biz ilçemizin yeşillenmesi ve aynı zamanda güzelleşmesi ile ilgili her konuda yapmamız gerekenleri, ortak projelerle hep birlikte gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Daha sonra Bursa Doğal Yaşamı Koruma Destekleme Dergisi yöneticisi Oya Zengin, projeye destek veren Başkan Vekili Bakıcı'ya plaket takdim etti. Başkan Vekili Bakıcı da projeye destek veren diğer firmalara teşekkür plaketi verdi.

Proje kapsamında 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı'nın kuzey bölümündeki ağaçlandırma alanına temsili fidan dikimi yapıldı. Önümüzdeki günlerde çınar, akçaağaç, dut, erguvan, taflan, ortanca, kartopu ve ılgın gibi çeşitli türlerdeki toplam bin 190 adet fidanın dikimi gerçekleştirilerek park alanının yemyeşil ağaçlarla donatılacağı belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Parkı ve Cazibe Merkezi'ne Fidan Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement