Şanlıurfalı Gençlere İslam Ahlakı Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfalı Gençlere İslam Ahlakı Anlatıldı

Şanlıurfalı Gençlere İslam Ahlakı Anlatıldı

Şanlıurfa Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezinin başlattığı "Gençlerle Buluşma" sohbetlerine devam edildi.

06.12.2014 19:48  Güncelleme: 20:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi'nin başlattığı "Gençlerle Buluşma" sohbetlerine devam edildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi, başlatmış olduğu kurs ve etkinliklerle, gençlere faydalı bilgiler vermeyi amaçlayan sohbetler gerçekleştiriyor. "Gençlerle Buluşma" sloganı ile başlatılan ve gençlerin din ve ahlakını düzeltmeyi hedeflenen sohbetlerin bu haftaki konuğu İl Müftüsü İhsan Açık oldu. Burada gençlere hitaben bir konuşma yapan Müftü İhsan Açık, kişinin önce Allah'la sonra da insanlarla arasının iyi olması gerektiğini söyledi. Allah ile arası iyi olan kişinin herkesle arasının iyi olacağını dile getiren Açık, "Annemizi, babamızı ve arkadaşlarımızı sevelim ki erdemli birer birey olalım. Özellikle sabah namazı çok önemlidir. Sabah namazı, kalbi temizleyen bir ibadettir" dedi.

GENÇLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Müftü İhsan Açık, konuşmasının ardından gençlerin sorularını cevapladı. Soruları cevaplayan Müftü Açık, sorulan sorulardan dolayı gençlere teşekkür etti. Müftü Açık, daha sonra gençlerle kitap hediye etti.

Sohbetin son faslında kısa bir konuşma yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, ayda bir gerçekleştirdikleri sohbetlerin gençlere faydalı olacağı kanısında olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Bu sebeple böyle bir yola koyulduk. Bu vesile ile gençler, anne ve babaya saygıyı, İslam'ın hayatımızdaki önemini, toplum içerisindeki hal ve hareketlerini tekrar gözden geçirme imkanı buluyor."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "YGM'nin ayda bir gerçekleştirdiği bu sohbetlerle gençlerimiz kendilerini daha da geliştirecektir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfalı Gençlere İslam Ahlakı Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement