Genç Sevgililerin 1500 Kilometrelik Aşk Yolculuğu Kanlı Bitti - Son Dakika
Yaşam

Genç Sevgililerin 1500 Kilometrelik Aşk Yolculuğu Kanlı Bitti

Genç Sevgililerin 1500 Kilometrelik Aşk Yolculuğu Kanlı Bitti

Mardin'den kaçan genç sevgililer İstanbul'a adım attıkları otogarda saldırıya uğradı. Hayatını kaybeden genç adamın son sözü "Aşkım" oldu.

01.02.2015 12:56  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'den kaçan genç sevgililer İstanbul'a adım attıkları otogarda eli bıçaklı kişilerin acımasız saldırısına uğradı. Onlarca kişinin gözü önünde defalarca bıçaklanan Hamdullah Ayaydın(25) öldü, 19 yaşında olduğunu söyleyen sevgilisi C. İ. ağır yaralandı. Görgü tanıkları erkeğin ölmeden önce genç kıza "Aşkım" diye seslendiğini söyledi.

Saldırıda hayatını kaybeden Hamdullah Ayaydın'ın baldızıyla kaçtığı iddia ediliyor.

GENÇ KIZ SALDIRGANLAR İÇİN "KARDEŞİM" DEDİ

Genç kızın babasının dün Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne başvururak kızının kaçırıldığı yolunda ihbarda bulunup şikayetçi olduğu öğrenildi. Bir görgü tanığı da kızın saldırganlarla ilgili olarak "kardeşim" dediğini söyledi. Genç kızın yakınları olduğu iddia edilen saldırganlar ise kaçtı.

SON SÖZÜ "AŞKIM "OLDU

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'na Mardin'den gelen C. İ. ve Hamdullah Ayaydın kızın yakınları olduğu belirtilen kişiler tarafından defalarca bıçaklandı. Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleşen saldırıda Hamdullah Ayaydın hayatını kaybetti, genç kız ağır yaralandı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre Ayaydın'ın ölmeden önce söylediği son söz 'Aşkım' oldu.

OTOBÜSTEN ADIM ATAR ATMAZ...

C. İ. (19) ve Hamdullah Ayaydın (25) isimli sevgililer saat 07.00 sıralarında Mardin'den Bayrampaşa'daki Büyük Otogar'a geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre peronda bekleyen ve C.İ'nin yakınları olduğu öne sürülen 4 kişi çifte bıçaklarla saldırdı. Saldırganlar önce Hamdullah Ayaydın'ı bıçakladı. Ayaydın bıçak darbeleriyle yere yığılırken, bu sefer genç kızı hedef aldılar. Defalarca bıçaklanan Ayaydın ve C.İ kanlar içinde yere düştü. Saldırganlar yaya olarak olay yerinden kaçtı.

BALDIZIYLA KAÇTI İDDİASI

Sabah'ın haberine göre, ölen Ayaydın'ın 19 yaşındaki imam nikahlı eşinin rahatsızlanması üzerine yardıma gelen baldızıyla gönül ilişkisine girdiği ve ikilinin birlikte kaçmaya karar verdiği öne sürüldü.

KANLAR İÇİNDE YERDE YATAN ÇİFTE OLAY YERİNDE MÜDAHALE

Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaşam fonksiyonları duran Ayaydın'ı kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı..

"19 YAŞINDAYIM... BİZİ AYNI HASTANEYE GÖTÜRÜN"

Sırtına isabet eden bıçak darbeleri nedeniyle kanlar içinde yerde yatan genç kız kendisini hastaneye sevk eden sağlık görevlilerine "Bizi aynı hastaneye götürün" diye seslendi. C.İ bilincinin yerinden olup olmadığını kontrol için sorular soran sağlık görevlisinin "kaç yaşındasın" şeklindeki sorusunu "19" diye yanıtladı.

BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİNİN DURUMU CİDDİ

Ayaydın ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Genç kız ise Bezmialem Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olay yerini çembere alarak inceleme yaptı. Saldırıda kullanılan bıçaklar bulundu

"AŞKIM" DİYE SESLENDİ

Ellerinde kan bulaşmış bıçak olan saldırganların kaçtığını belirten bir görgü tanığı, "Kızın karnını tutarak yerde yattığını gördüm. Çocuğu şuraya arkaya çektiler. Sırtından kanlar akıyordu. Çocuğun ağzından 'Aşkım' diye bir kelime çıktı. En son 'Aşkım' dedi. Olayın gözünün önünde olduğunu söyleyen başka bir görgü tanığı ise, "İki genç üç genç etrafa bakıyordu. Öteki otobüsten indi. Ellerinde bıçak vardı. Bir tanesinde mavi bıçak vardı. Bir adam 'Burada burada burada' deyince diğerleri de gelip bıçaklamaya başladı. Adamı yere yatırdılar (bıçağı) vurdular vurdular. Daha sonra kız geldi. Sarıldı. 'Aşkım' dedi. Bilmiyorum... Çok kötü oldu."

Bir başka tanık da yaralı genç kızın saldırganlarla ilgili olarak "kardeşim" dediğini söyledi.

İNAL'IN BABASI POLİSE MÜRACAAT ETMİŞ

Öte yandan C. İ.'nin babasının dün Mardin Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, kızının kaçırıldığı yolunda bilgi verip şikayetçi olduğu öğrenildi.

POLİS KAÇAN SALDIRGANLARIN PEŞİNDE

C. İ'nin yakınları olduğu iddia edilen saldırganaların yakalanması için polis geniş çaplı çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Genç Sevgililerin 1500 Kilometrelik Aşk Yolculuğu Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • ahmet eker: Başlık parası verseydi 1500 km sırtında taşırlardı 37 0 Yanıtla
  • Yalniz kral : Kurtlere laf eden serefsizler adam olun lan 19 13 Yanıtla
  • Katiller: Ne istediniz gençlerden Başınız göğe mi erdi Allah belanızi versin örümcek kafalılar. Ölene Allahtan rahmet, yaralıya da hakkında hayırlısını diliyorum . 31 0 Yanıtla
  • Hdp: Hdp nin net olarak karşı çıktığı affetmediği bir durumdur. Hdp yi bilmeyenler boş konuşmasın 7 17 Yanıtla
  • dbakırlıkral: töre vur dedise vururuk töre öl dedise ölürük looo ne zırlıyonuz babodan kactı kız istanbula ha neden kactı ohal 4 20 Yanıtla
  • Töreye ihanet olmaz: Herkes töreye uyacak adam olsun kız kaçırma ve namusuzluğun sonu ölüm herkes adam olsun 3 21 Yanıtla
  • Esra: Kürtlerin hepsini bir tutmayın unutmayınki Kürt olupta polis olan insanlar var 16 5 Yanıtla
  • MARDİN: ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN OLAYI TAM ANLAMADAN ATIP ATIP YAZMAYIN..1-ADAM BALDIZINI KAÇIRMIŞ 2-BU TÜR OLAYLAR SADECE DOĞUDAMI OLUYOR ?? BUNUN TÖREYLE MÖREYLE HİÇ BİR İLGİSİ YOK OK..ÖYLE BİLİP GÖRMEDN TAM ANLAMADAN YORUM YAPMAYIN ARKADAŞ...AYRICA IRK ÇILIK YAPIP OLAYI BAŞKA YÖNE ÇEKEN İNSANLAR VAR GAZA GELMEYİN .!!!! MARDİN HAKKIN DA ÖYLE YORUM YAPMAYIN GELİN GÖRÜN YAŞADIĞIM YERİ GÖRGÜSÜZ CAHİL YOK KIROY MUŞTA NEYMİŞ ÖYLE YORUMLARDA BULUNMAYIN..MEDENİYETSİ KLTÜRSÜZ DİYEN MÜSLÜMAN ARKADAŞLAR BATI HALKI KÜLTÜRÜ MEDENİYETİ NAMUSU KÖYLÜ İNSANLARDAN ÖĞRENDİ !! 17 3 Yanıtla
  • KONU KÜRT OLDUMU: EVET KONU KÜRT OLDUMU HERKESİN AĞZI AÇILABİLDİĞİ KADAR AÇILIYOR ARKADAŞLAR PEKİ HERGÜN ÖLDÜRME TECAVÜZ GAYRİMEŞRU ÇOCUKLAR AHLAKSIZLIKLAR TÜRKLER İÇİN OLDUĞUNDA NESNEL YAKLAŞMIYORSUNUZ YADA BİZ KÜRTLER SİZİN GİBİ NEDEN HEMEN BİR VAHŞET OLAYA ATLAMIYORUZ AYIP GERÇEKTEN AYIP ARTIK KABUL EDİN BU ÜLKENİN KURUCU UNSURLARI KÜRTLER VE TÜRKLERDİR. 14 6 Yanıtla
  • Şoreş: Boş konuşmayın lan piercingli bebeler. İşinize bakın 3 13 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement