Genç Mehmet Akif'ler Ankara'da Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Genç Mehmet Akif'ler Ankara'da Buluşacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstiklal Marşı’nın kabulü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Ankara’da bir dizi etkinlikle anacak.

08.03.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstiklal Marşı'nın kabulü ve milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Ankara'da bir dizi etkinlikle anacak. Anma programında, 81 ilden gelecek Mehmet Akif isimli gençler aynı değerler altında toplanacak.

81 ilden Ankara'ya gelecek Mehmet Akif isimli gençler, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı'nın kabulünü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenleyeceği bir etkinlikte anacak.

Milli ve manevi değerleri gençlere daha iyi tanıtmak ve onların bu değerlere sahip bireyler olarak yetişmesini sağlamak için düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı Türkiye'nin dört bir yanından bir araya gelen genç Mehmet Akif'lerle kutlanacak.

Türkiye'nin dört bir yanından gelecek gençler 11 Mart'ta Ankara'da buluşacaklar. İstiklal Marşı'nın kabul edildiği 12 Mart günü ise gençler, bir dizi etkinliğe katılacak. Taceddin Dergahı'nda sabah 09.30'da Ahmet Yenilmez'in milli şairimizin İstiklal Marşı'nı yazmaya ikna diyaloglarını canlandırmasıyla başlayacak program, saat 14.15'te Birinci Meclis'teki Kurtuluş Savaşı Müzesi'nde, Hamdullah Suphi Tanrıöver'in okuduğu İstiklal Marşı'nın kabulünün canlandırılmasıyla sürecek. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da bir konuşma yapacağı etkinlik, Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretiyle son bulacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Mehmet Akif'ler Ankara'da Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement