Genç Lider ve Girişimcilerden "Çocuklarla Gülümseyelim" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Genç Lider ve Girişimcilerden "Çocuklarla Gülümseyelim" Etkinliği

Genç Lider ve Girişimcilerden "Çocuklarla Gülümseyelim" Etkinliği

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği-Junior Chamber International JCI’nin Antalya Şubesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Çocuklarla Gülümseyelim” etkinliği, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü’nde gerçekleştirildi.

24.04.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği-Junior Chamber International JCI'nin Antalya Şubesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Çocuklarla Gülümseyelim" etkinliği, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü'nde gerçekleştirildi.

JCI Antalya üyeleri ile Çocuk Onkolojisinde tedavi gören çocuklar bu yıl beşincisi düzenlenen "Çocuklarla Gülümseyelim" etkinliğinde bir araya geldi. 2012 yılında En Başarılı Çocuk Etkinliği Programı (0-13 yaş) ödülüne layık görülen etkinlikte, JCI Antalya üye ve aday üyeleri renkli kostümler giyerek, hasta çocukları ziyaret edip, hediyeler verdi.

"Çocuklarla Gülümseyelim" etkinliği kapsamında JCI Antalya'nın, birçok yerel, ulusal firma ve Antalyalı yardımseverlerin bağışları ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü'nde yatan çocukların temel ihtiyaçlarının karşılanmasında yardımcı oldukları belirtilirken, JCI Antalya 2014 Dönem Başkanı Seray Şener katkıda bulunan birey ve kuruluşlara teşekkür etti.

JCI Antalya 2014 Dönem Başkanı Seray Şener ve proje direktörü Meltem Yurtbahar, moral ve motivasyonun kritik önem taşıdığı çocukların yüzünde oluşan ufacık bir gülümsemenin bile paha biçilmez bir değeri olduğunu ifade ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Lider ve Girişimcilerden 'Çocuklarla Gülümseyelim' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement