Genç Kızı "İçinde Cin Var" Diye Taciz Eden Medyum Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Genç Kızı "İçinde Cin Var" Diye Taciz Eden Medyum Tutuklandı

Genç Kızı "İçinde Cin Var" Diye Taciz Eden Medyum Tutuklandı

İzmir'de rüyasında karabasan gördüğünü söyleyen B.S.'yi, "İçinde cin var" diyerek kandırıp, cinsel istismarda bulunan sözde medyum Ş.A., ilk duruşmada tutuklandı.

30.01.2015 13:20  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, rüyasında karabasan gördüğünü söyleyen 28 yaşındaki B.S.'yi, "İçinde cin var" diyerek kandırıp, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan medyum 50 yaşındaki Ş.A., ilk duruşmada tutuklandı.

MUSKA YAZDI, PARA ALDI

Rüyasında karabasan gören B.S., 1 Eylül 2013 tarihinde, bir tanıdığının aracılığıyla, resmi medyumluk yapan Ş.A.'nın evine gitti. İddiaya göre Ş.A., genç kadına, "Üç harfliler (cinler) içine girmiş, musallat olmuş, bunu çıkartmam lazım" diyerek, Arapça muska yazdı, bunu bir hafta boynuna takmasını, bir hafta sonra takrar gelmesini söyledi ve 20 lira para aldı.

DEHŞETE DÜŞÜREN SÖZLER

B.S. bir hafta sonra gittiğinde soyunmasını isteyip, yanına uzanan Ş.A.'nın cinsel tacizde bulunduğunu belirterek, geçen yıl polise başvurdu. İfadesinde, ilkinden bir hafta sonra Ş.A.'nın evine gittiğini söyleyen B.S., "Bir şeyler okudu. Battaniyenin altına girmemi, üzerimdeki elbiseleri çıkartmamı söyledi. Kendisi de gelip, yedi gün boyunca çırılçıplak yanıma uzandı. Eliyle bacaklarımı okşadı. Ardından da cinsel organıma parmağını soktu. Kendi kendine bir şeyler söyleyerek dualar etti. Ardından beni duşa soktu, 10 dakika içeride çırılçıplak beklememi söyledi. Daha sonra da muska yazdı. Bu olay benim psikolojimi buzdu. Korktuğum için de bu durumu kimseye anlatmadım. Kendisi bana telefonunudan, 'Allah'tan korkan biriyim, sana yardım etmek istedim, iyi değilsin, sonra yanına geleceğim' diye mesaj attı. Ben de bana bir şey yapmasından korkarak karokola gidip şikayetçi oldum" diyerek başından geçenleri anlattı.

19 YIL HAPSİ İSTENDİ

Olayı soruşturan Cumhuriyet savcısı, sanık Ş.A. hakkında, '677 Sayılı Kanuna aykırılık (nüshacılık-muskacılık), dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık ve vücuda cisim sokulması suretiyle cinsel saldırı' suçlarından 19 yıla kadar hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açtı. İzmir 11'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, tutuksuz yargılanan Ş.A. ilk kez hakim önüne çıktı. Duruşmaya Ş.A.'nın avukatı ve B.S. de katıldı.

"RESMİ MEDYUMUM, VERGİ LEVHAM VAR"

Üzerine atılı suçlamaları kabul etmeyen Ş.A., soruşturma aşamasında verdiği ifadesinde, resmi olarak medyumluk yaptığını, vergi levhasının bulunduğunu, evine bunun için gelenlerin olduğunu, Arapça muskaları yazıp verdiğini, kimseden zorla para almadığını, kendi gönüllerinden ne geçerse verdiklerini, müştekinin ise evine gelmediğini, kendisine karşı cinsel saldırıda da bulunmadığını öne sürdü. Ş.A. hakim önündeki ifadesinde ise "Ben kimseye muska yazmadım. Mağdure bana geldiğinde, babasıyla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi" dedi. Sanığın bu sözleri karşısında B.S. ağlayarak tepki verdi. Tanıklar da genç kızın başından geçen kötü olayı kendilerine anlattığını belirtti.

TUTUKLANDI

Mahkeme Başkanı Hakim Erhan Atlı, dosyada bulunan Arapça yazıların İzmir'deki Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı'na gönderilerek, mahiyetinin belirlenmesi için bir akademisyen raporunun düzenlenmesine, mağdure ve tanık anlatımları dikkate alındığında, kuvvetli suç süphesi, sanığa istinat edilen suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumuna göre tutuklanmasına karar verdi.

Hakim Atlı, mağdure için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Psikiyatri ve Adli Tıp Kürsüsü'nden verilecek raporunun beklenmesine, vergi dairesine yazı yazılıp, sanığın kaydının olup olmadığının sorulmasına da karar verip duruşmayı erteledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kızı 'İçinde Cin Var' Diye Taciz Eden Medyum Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • salak: tek kelime ile SALAK. . . . 23 2 Yanıtla
  • sengul: Cahillik diyorum baskada birşey demiyorum. 25 0 Yanıtla
  • by meçhul: kabahat kızda adam haklı sen bu kadar salak olursan olacağı bu az bile yapmış 15 4 Yanıtla
  • D€m€T : Şaka gibi 15 3 Yanıtla
  • mami: 28 yaşında bir bayan ne hayvansın sen 12 3 Yanıtla
  • 2023: Adam halklı demekki kuyruk sallamamış açmış bu 8 6 Yanıtla
  • kolik23: Yapmasaydın dediklerini 13 0 Yanıtla
  • deniz sezgin: allaha dua etmek varken cincilerin kapısını aşındırırsanız olacağı bu. medyum az bile yapmış sana salak cahil kadın. . . 13 0 Yanıtla
  • raskoln: din min diye diye cin filan adam kızı götürmüş yahu ben şu müslüman bazıları için geçerli tabi her müslümanım diyenlere niye inanır her dediğini yapar be hanım efendi sen akıl edemedin bu adam bunları söylediğinde bu işte bir bit yeniği var diye niye soyunup hocanın sana ellemesine izin verirsin dünde haberde izledim kadının biride canlı balık yutmuş buda ayrı bir saflıkmı desem başka bişeymi desem ne desem biz niye gelişemiyoruz daha iyi anlıyorum 12 0 Yanıtla
  • hatun: padişahım çok yaşa padişahım çok yaşa 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement