Genç Kadının Gezi Sponsoru Zengin Erkekler - Son Dakika
Dünya

Genç Kadının Gezi Sponsoru Zengin Erkekler

Monica Lynn adlı genç kadın, işinden sıkılınca, her şeyi bırakıp internette flört ettiği yabancı erkeklerle tatillere çıkarak dünyayı dolaşmaya başladı!

07.02.2016 17:32  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin Alabama kentinde finansal danışmanlık yapan 25 yaşındaki Monica Lynn işinden sıkılınca bedava tatil yapmanın ilginç bir yolunu buldu. İnternetten tanıştığı erkeklerle flört etmeye başlayan Lynn, bu erkeklerden tatile çıkma teklifi alınca onlardan birini kabul etti.

İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKTI

ABD'nin Alabama kentinde yaşayan Monica Lynn'in iyi bir işi vardı. Finansal danışmanlık yapan genç kadın bir gün, 9-17 çalışmaktan sıkıldı ve işi gücü bıraktı. Macera arayan Monica, internetten tanıştığı erkeklerlerle flört etmeye başladı. Sürekli tatile çıkma teklifleri alan 25 yaşındaki Monica, sonunda bir tanesine ''evet'' dedi.

İTALYA'DA AŞK BAŞKADIR

İlk kez 31 yaşındaki bir şirket yöneticisiyle Barbados'a giden güzel kadın, aralarında çekim olmadığı için tatilde arkadaşça gezdiklerini söylüyor. Daha sonra tanıştığı başka bir zengin erkekle San Fransisco'ya giden Monica ona da ısınamamış. Ancak kendisini İtalya'ya çağıran 28 yaşındaki CEO için durum biraz farklı oldu.

CENTİLMENLERİ BULUYORUM

İtalyan gençle yakınlaştıklarını itiraf eden Lynn daha sonra aynı adamla 7 ülke daha gezmiş. İnternette aşka vakit ayıramayan zengin erkeklerle arkadaşlık ettiğini söyleyen Lynn, ''Cinsellik hiç konuşulmuyor. Sonuçta elektrik meselesi. Birlikte olmasak da tatile çıktığım erkeklerin hepsi centilmenlik yaparak masraflarımı karşılıyorlar.'' diyor.



Genç Kadının Gezi Sponsoru Zengin Erkekler

Son Dakika Dünya Genç Kadının Gezi Sponsoru Zengin Erkekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • LEYLA: bu bayanin chp,li oldugunda hic süphesi olan varmi,,? 46 38 Yanıtla sarhos: ali hatirla beni,senin arka kapini kiran sarhos adam benim. 13 26 dedesi: sarhos aliye lafi oturttugun icin seni yürekten kutluyorum. 9 9
  • Derin: Senin kanlarinda kesin turkluk var kizim cök millete 10 62 Yanıtla .....: Şimdi sana bi sovecem ama günaha girmeyeyim neyse 53 2 Hakan: Senin kanındada bozukluk var 45 2 ...: Ho ne alaka lo 10 1
  • Çotanak: Vermeyle bitecekmi sanki 43 3 Yanıtla
  • adb: karşılığında dondurma yaliyomus 30 7 Yanıtla
  • Hakan kara: Kuruyup gitmeden değerlendiriyor :-) 30 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.


Advertisement