Psikolojik Sorunları Olan Genç Kadın İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Psikolojik Sorunları Olan Genç Kadın İntihar Etti

Psikolojik Sorunları Olan Genç Kadın İntihar Etti

İzmir'de psikolojik sorunları olan 29 yaşındaki İlginç Ünlü isimli genç kadın kendini asarak intihar etti. İlginç Ünlü'yü tavanda eşi asılı olarak buldu.

07.07.2015 01:30  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Konak ilçesinde saat 19.30 sıralarında Halil Rıfat Paşa semtinde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 29 yaşındaki İlginç Ünlü kendini asarak intihar etti. İlginç Ünlü'yü tavanda eşi asılı olarak buldu.

EŞİ ŞOKE OLDU

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen İlginç Ünlü, evde kimsenin olmadığı sırada kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Akşam saatlerinde işten dönen İlginç Ünlü'nün eşi, karısını tavana iple asılı görünce, ipi keserek durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

OTOPSİ YAPILACAK

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaklaşık 1 yıl önce evlendiği öğrenilen İlginç Ünlü'nün cenazesi, savcının incelemesinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Psikolojik Sorunları Olan Genç Kadın İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • Kahin: Toplumu yobazlaştıranlar utansın 11 17 Yanıtla
  • -: Ya ben sizleri anlamıyorum kendisi kuzenim olur biraz insanlık bekliyoruz haber yapılmış gencecik kız gitmiş altına gelen yorumlar akp ve ismiyle ilgili kimsenin ismini cismini yargılamak size kalmadı bunları yazarkende eşini ailesini düsünün biraz allah kimsenin başına vermesin saygı gösterin biraz 25 0 Yanıtla
  • Ziya GEZGİNER: siz yorum yapan varlıklar nasıl insanlarsınız gencecik bir can yok olmuş onunla tanışmamışsınız sıkıntısı neydi bilmiyorsunuz size ne ne olduysa en fazla bir allah rahmet eylesin demek bu kadar mı zor mecbur musunuz zırvalamaya düşünsenize bu yorumları ailesinin okuyacağını bir kere daha mı öldüreceksiniz insanları aynı olayın kendi başınıza geldiğini düşünün bir empati yapın bakalım kaldırabilecekmisiniz.İlginç im yolun açık olsun abim allah günahlarını affetsin nurlar içinde uyu 20 4 Yanıtla
  • hakan yaman : siz ne yazdınızın farkındamısınız lan akrabasıyım bende şerefsizlik yapmayın bir allah rahmet eylesin yazacak yerde saçma sapan şeyler yazmayın akıllı olun insanca yazın bu kişi sizlerden biriside olabilir. henüz 29 yaşında bir canmızdı. allah mekanını cennet etsin ailesi allah sabır versin. 20 1 Yanıtla
  • owen: allah rahmet etsin 18 2 Yanıtla
  • yakışıklı ünlü: Ulan size ne hükmü verecek olan Allah rahmet dileyip geçin 18 0 Yanıtla
  • yakışıklı ünlü: Kızı başıboş mu sandınız acı bizim acımız size kötü laf etmek düşmez. 15 1 Yanıtla
  • semih seçkin: Adam gibi yorum yapin lan adami hasta etmeyin o benim en sevdigim ablam sirdasim kader arkadasim sana bunu yaptiranlar ahirette cayir cayir yansin seni seviyoruz canim ablam seni hic unutmucam mekanin cennet olsun .... 12 3 Yanıtla
  • bunda bi iş var demedi demeyin!!!: face profilinde arkadaşlarıyla sıradan bir muhabbet ediyor haftaya buluşalım filan diye haftaya intihar ediyor???!!! üstüne giderlerse ortaya başka bişiler çıkar söyliimmm.. doğruysada allah affetsin ne diim 9 5 Yanıtla
  • Nuray: Allah rahmet eylesin 10 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti
    20:38 Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u mağlup etti

    Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi final serisinin ilk maçında, Danilo's Pizza Bursa Ant Spor, YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol'u 71-70 mağlup ederek 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı 20 Nisan Cumartesi oynanacak.

  • Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu:
    20:33 Özgür Özel Bilkent Üniversitesi'nde Gençlerle Buluştu: "Bugün Bekâ Sorunu Her Dört Gençten Üçünün Bavulları Zihninde Toplamış Olmasıdır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bilkent Üniversitesi Sosyal Demokrasi Topluluğu’nca düzenlenen Gençlik Buluşması’nda; seçimlerde başarılı olmalarının üç nedeninin gençler, eşit temsil ve bilim olduğunu ifade etti. Özel, “Bir ülkenin gerçek sorunu o ülkenin gençlerinin dünyanın diğer ülkelerinde hayal kurmasıdır. Bugün bekâ sorunu her dört gençten üçünün  bavulları zihninde toplamış olmasıdır" dedi. Seçimlere genç bir ekiple gittiklerini belirten Özel, “Önümüzde açamadığımız devasa bir kapı vardı kale gibi. Siyasetin başarı kapısı bize kapalıydı. Bir cam tavan vardı başımızın üstünde yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramıyoruz diye de artık zıplamıyorduk. O devasa siyaset kalesinin, kapalı başarı kalesinin üç anahtarı vardı. Tarihten mirastı. Emanetti. O üç anahtarı üç deliğe soktuk ve teker teker çevirdik. Siyasetin başarı kapısı açıldı” diye konuştu.

  • Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı
    20:24 Karesi Belediyesi'nin 474 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Balıkesir'de AK Parti'den CHP'ye geçen Karesi Belediyesi'nin yeni başkanı Mesut Akbıyık, belediyenin devam eden işler hariç 474 milyon 465 bin 117 lira 43 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

  • Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir
    20:22 Çin BM Daimi Temsilcisi: İsrail Refah'a saldırı planından vazgeçmelidir

    Çin'in BM Daimi Temsilcisi Zhang Jun, BM Güvenlik Konseyi'nde yaptığı açıklamada, İsrail'in Refah'a saldırı planından vazgeçmesi gerektiğini belirtti. Zhang, nüfuz sahibi ülkelerin ateşkes için somut çaba göstermesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, İsrail'in Gazze'ye daha fazla yardım girmesi için geçişleri açması gerektiğini vurguladı. Zhang, Orta Doğu sorununun çözümünün iki devletli çözüm olduğunu söyledi.

  • Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi
    20:17 Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi

    5,6 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Tokat'ta eğitime 1 gün ara verildi.


Advertisement