Genç Çiftin Cenazeleri Yakınları Tarafından Alındı - Son Dakika
Güncel

Genç Çiftin Cenazeleri Yakınları Tarafından Alındı

Genç Çiftin Cenazeleri Yakınları Tarafından Alındı

Burdur’un Bucak ilçesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden karı kocanın cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi morgundan alınarak Burdur’a götürüldü.

19.11.2014 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Bucak ilçesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden karı kocanın cenazeleri Bucak Devlet Hastanesi morgundan alınarak Burdur'a götürüldü. Dün gece saat 20: 00 sıralarında 34 GDV 88 plakalı otomobiliyle Burdur'dan Antalya'ya giden Aykut A.'nın (34) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil duble yolda orta refüjleri kırarak karşı şeride geçip Abdülkadir Şen'in kullandığı 15 LE 114 plakalı otomobille kafa kafaya çarpışmıştı.

Kazada, 15 LE 114 plakalı otomobilin sürücüsü Abdülkadir Şen (38) olay yerinde, eşi Hilal Özen Şen (33) kaldırıldığı Bucak Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Şen, çiftinin 7 aylık bebekleri Beren Şen de Bucak Devlet Hastanesi'nde yapılan tedaviden sonra dün gece Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Burdur'da plastik karasörcülük ile uğraşan baba Abdülkadir Şen ve eşi Hilal Özen Şen'in kalbi delik olan 7 aylık bebekleri Beren'i kontrol için götürdükleri Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden döndükleri öğrenildi.

CENAZELERİ YAKINLARI TARAFINDAN ALINDI

Kaza sonrası dün gece yapılan otopsilerinin ardından Bucak Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Abdülkadir Şen ve eşi Hilal Özen Şen'in cenazeleri bu sabah yakınları tarafından gözyaşları içerisinde morgdan alınarak Burdur'a götürüldü. Çiftin cenazelerinin Burdur'un Yassıgüme köyünde toprağa verileceği belirtildi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Çiftin Cenazeleri Yakınları Tarafından Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • akif: Allah'ım rahmet eylesin, büyük acı, büyük imtihan. Allah mekanlarını cennet eylesin İnşallah. Yakınlarına da Allah'tan sabır ve başsağlığı dilerim. 0 0 Yanıtla
  • AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, 5000 Evlerde Yoğun Desteğe Karşılandı
    12:16 AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, 5000 Evlerde Yoğun Desteğe Karşılandı

    Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, 5000 evlerde düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerinin yoğun desteğiyle karşılandı. Çetinkaya, programda yaptığı konuşmada, seçimlerden sonra tüm mahallelerin problemlerini çözmek için hızlı bir şekilde çalışacaklarını belirtti.

  • Başkan Zolan, 1 Günde 6 İlçeyi Ziyaret Ederek Rekor Kırdı
    12:16 Başkan Zolan, 1 Günde 6 İlçeyi Ziyaret Ederek Rekor Kırdı

    Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 28 Mart'ta Bekilli, Baklan, Bozkurt, Pamukkale, Çivril ve Merkezefendi ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 1 günde yaklaşık 550 kilometre yol kat eden Başkan Zolan, eşine az rastlanır bir rekora imza attı. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Zolan, vatandaşlara teşekkür etti.

  • Kars'ta karla mücadele devam ederken bir köyde meyve ağaçları çiçek açtı
    12:15 Kars'ta karla mücadele devam ederken bir köyde meyve ağaçları çiçek açtı

    Çetin kış şartlarının yaşandığı Kars'ta karla mücadele çalışmaları sürerken, Digor ilçesine bağlı Halıkışla köyünde meyve ağaçları çiçek açtı. Karla kaplı dağlar arasındaki köyde ortaya güzel görüntüler çıktı.

  • Salihli'de Define Arayan Şüpheli Suçüstü Yakalandı
    12:14 Salihli'de Define Arayan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde Lidya Krallığı'nın başkenti Sardes Antik Kenti'nde 1'inci derece sit alanı içerisinde dedektörle define arayan 1 kişi, devriye görevindeki jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Şüphelinin üstünde ve ikametinde yapılan aramada 144 adet sikke ile tarihi eser olduğu değerlendirilen 8 obje ele geçirildi. Şüpheli hakkında kaçak kazı yapmak suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

  • MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor maçı için Antalya'da kampa girdi
    12:13 MKE Ankaragücü, Bitexen Antalyaspor maçı için Antalya'da kampa girdi

    MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 2 Nisan Salı günü deplasmanda oynayacağı Bitexen Antalyaspor maçı için Antalya'da kampa girdi. Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde 4 günlük kampa girecek teknik direktör Emre Belözoğlu yönetimindeki sarı-lacivertliler, Antalyaspor maçının hazırlıklarını burada sürdürecek. Ligde 33 puanla 14. sırada yer alan başkent ekibi, 2 Nisan'da oynayacağı maç sonrası Ankara'ya dönecek.

  • Bülbülzade Vakfı, ihtiyaç sahibi çocuklara Ramazan Bayramı öncesinde kıyafet yardımı yapıyor
    12:12 Bülbülzade Vakfı, ihtiyaç sahibi çocuklara Ramazan Bayramı öncesinde kıyafet yardımı yapıyor

    Bülbülzade Eğitim Sağlık ve Dayanışma Vakfı, Karagöz Caddesi'ndeki şubesinde ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet yardımında bulunuyor. Yardımlar her ay düzenli olarak devam ediyor ve yılda yaklaşık 12 bin çocuğa ulaşılıyor. Vakfın gönüllüleri ve esnafların desteğiyle bu yardımlar gerçekleştiriliyor.

  • Yozgat Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehit Kabirlerini Ziyaret Ediyor
    12:11 Yozgat Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehit Kabirlerini Ziyaret Ediyor

    Yozgat Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, kent merkezi ve köylerdeki şehit kabirlerini ziyaret ederek, solmuş yazılarını ve bayraklarını yeniliyor, çevre temizliği yapıyor. Öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında şehit kabirlerinin bakımını gerçekleştiriyor ve dua okuyor.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers ile görüştü
    12:11 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers ile görüştü

    TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Akar ABD'nin Maryland eyaletindeki köprü kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi. Akar ve Rogers, Türkiye-ABD ilişkilerinin geliştirilmesi ve bölgesel sorunların çözümü için karşılıklı görüş alışverişine devam edeceklerini ifade etti. Görüşmede ayrıca F-16 tedarik süreci ve terörle mücadele konuları da ele alındı.

  • İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye İdari İşlem
    12:11 İzmir-Aydın Otoyolu'nda Ehliyetsiz Çocuk Sürücüye İdari İşlem

    İzmir-Aydın Otoyolu'nda ehliyeti bulunmayan bir çocuğun tır çekicisi kullanmasına izin veren bir baba hakkında idari işlem uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin incelenmesi sonucu olayın tespit edildiği belirtildi. Ayrıca baba ve çocuğu hakkında trafik güvenliğini tehlikeye atma suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.


Advertisement