Gemlik'te Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Gemlik'te Uyuşturucu Operasyonu

Gemlik\'te Uyuşturucu Operasyonu

Bursa’nın Gemlik ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan 2 kişi gözaltına alındı.

15.07.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Gemlik ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, uyuşturucu imalatı ve ticareti yapan 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Gemlik ilçesinde narkotik ve psikotrop madde imalatı ve ticareti yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri operasyon düzenledi. Jandarma narkotik madde arama köpekleri Acil ve Varis'in de katılımıyla yapılan aramalarda 2 bin 305 kök kenevir, 3 bin 360 gram kubar esrar ve 6 adet av tüfeği fişeği ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına aldı. Operasyon ile alakalı soruşturmanın devam ettiği açıklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gemlik'te Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement