Gelenek Yaşatılıyor - Son Dakika
Güncel

Gelenek Yaşatılıyor

Niğde Belediye Başkanlığı aşure geleneğini yaşatmaya devam ediyor.

19.11.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanlığı okulların yanı sıra Eski Sanayi sitesinde düzenlediği program ile sanayi esnafına aşure ikram etti.

Niğde Belediye Başkanlığı çok sayıda okul ve belirli noktalarda Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramları gerçekleştirildi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Eski Sanayi Sitesinde aşure ikramında esnafla bir araya geldi. Sanayi esnafına aşure ikram eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan programa katılanların ve tüm İslam aleminin Muharrem ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Muharrem ayı programları kapsamında, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, 5 Şubat İlkokulu, Eski sanayi sitesi esnafı, Polis Meslek Yüksek Okulu ve Cumhuriyet İlkokulunda Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın katılımıyla aşure ikramı yapıldı.

Polis okulunda Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen aşure ikramının ardından Polis Okulu çok amaçlı salonunun açılışı da yapıldı. Okçuluk kursu öğrencilerinin gösterilerinin ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'da havalı tabanca ve ok atışı yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelenek Yaşatılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement