Geleceğin Yıldızları Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Yetişiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, tüm branşlarda hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu vurguladı.

13.07.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, tüm branşlarda hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu vurguladı.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Belediyespor içinde yurt dışından bazı futbolcularla görüştüklerini belirten Hocaoğlu, bir golcü ile de prensipte anlaştıklarını söyledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Yaz Spor Okulu Koordinatörleri Şinasi Yılmaz ve Mehmet Kelemençe ile tesisleri ziyaret etti. Ziyarette Belediyespor Futbol Okulu'na giden öğrencilerin çalışmalarını izledi. Hocaoğlu, Büyükşehir Belediyespor'un alt yapısında yetiştirilen 8-14 yaş aralığındaki gençlerin gelecekte çok iyi kulüplerde oynayacak yıldız futbolcular olacağını söyledi. Takımın geçmişten buyana bir çok başarısı olduğunu hatırlatan Başkan Hocaoğlu: "Artık kupalarımız odaya sığmıyor. Kulüp olarak başarıya odaklandık. Sporcularımız kick-box, triatlon gibi değişik spor dallarında da ödüller aldı. Çalıştığımız branşlarda da il ve ülke genelinde sporcularımızın iyi sonuçlar alarak kulübümüze döneceklerine inanıyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Genel Sekreter Ali Osman Sali'nin destekleri ile kulüpte yeniliklere başladıklarını açıklayan Başkan Hocaoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve Genel Sekreter Ali Osman Sali, Balıkesirli gençlerin ülkemiz genelinde iyi yerlerde olması için maddi manevi destede bulunuyorlar. Bizlerde bu desteklerden dolayı daha çok motive oluyoruz. Bende kulüp adına kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Hocaoğlu, yönetim kurulu ile beraber bulundukları branşlarda hangi lig olursa olsun bir üst lige çıkıp, ligi birinci olarak bitirmeyi hedeflediklerini ifade etti.  Büyükşehir Belediyespor'u, geçmiş yıllarda Balıkesirspor'un formasını giyen Aslan Toklu'ya emanet ettiklerini belirten Hocaoğlu: "Yaklaşık 20 kişilik takımımız transferlerimizle birlikte hemen hemen hazır durumda. Futbolcularımızın yarısından fazlası Balıkesirli gençlerimizden oluşuyor. Yurtdışında şuan görüşme aşamasında olduğumuz bir futbolcu var. Bayram sonunda güzel bir açılış ile sezona başlayacağız. İyi bir golcü oyuncumuz ile de prensipte anlaştık" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bey: İşte böyle Balıkesirde 2 profesyonel takım olsun. Sizinde başarınızı görelim... Kazanan Balıkesir olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement