Geleceğin Şehzadeleri Yetişiyor - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Şehzadeleri Yetişiyor

Geleceğin Şehzadeleri Yetişiyor

Şehzadeler Belediyesi yaz spor okulu yüzme ve futbol kursu sona erdi.

03.09.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi yaz spor okulu yüzme ve futbol kursu sona erdi. Yüzme kurslarına katılan 237 öğrenciye katılım belgeleri Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından katılım belgeleri takdim edildi. Şehzadeler Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Çelik, "Geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehzadeler Belediyesi yaz spor okulları kursları sona erdi. Yaz tatili süresinde devam eden Yüzme, Futbol ve bireysel spor kurslarına katılan öğrencilere katılım belgesi takdim edildi. Atatürk Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Yüzme Kursu katılım belgesi dağıtım törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri Selma Çertürk, Ahmet Demir Arslan, Mustafa Zeybek, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler, Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdür Enes Karataş katıldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak çocuklar için sosyal projeler yapmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çelik, "Yaz spor okullarımızın yüzme kursunun belge dağıtım töreninde öğrencilerimiz ile bir aradayız. Bu yaz 382 öğrencimize şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü olarak kurslar düzenledik 237 öğrencimiz yüzme kurslarına katıldı. Bugün Atatürk Olimpik Yüzme havuzunda yüzmelerini geliştiren ve yeni öğrenen çocuklarımıza, yavrularımıza belgeleriniz takdim ettik. Yüzme kurslarının yanı sıra 53 öğrencimiz futbol kursuna katılırken 92 öğrencimizde bireysel spor dallarında kurslarımıza katıldılar. Toplamda 382 öğrencimize yaz spor okullarında eğitim vermiş olduk. Bizlerde çocuklarda son derece çok mutluyuz. Çünkü çocuklarımız bizim aydınlık yarınlarımızın teminatı, bizim geleceğimiz. Bizde geleceğimize yatarım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm çocuklarımızı birer Şehzade gibi görüyoruz. Şehzadeler gibi iyi eğitim alarak yetişmelerini önemsiyoruz. Hem şehrimize hem Ülkemize hem de insanlığa büyük hizmetler yapacaklarına yürekten inanıyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak çocuklarımız için ne yapsak azdır diye inanıyoruz. Kurslarımıza katılarak başarıyla kursu tamamlayan tüm yavrularımızı kutluyorum. Tüm anne, Babalara da destekleri için teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi daha iyi ve daha güzelini yapa bilmek için çaba ve gayret sarf edecektir" dedi.

Yüzme kurslarında yüzmeyi öğrendiklerini ve sporu sevdiklerini belirten yaz spor okulu öğrencileri Başkan Çelik'ten kursların devam ettirilmesini istediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Şehzadeleri Yetişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement