Geçici Köy Korucusu ve Şehit Ailelerinden Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Geçici Köy Korucusu ve Şehit Ailelerinden Kan Bağışı

Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri kan bağışında bulundu.

04.02.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri kan bağışında bulundu.

Siirt Bayraktepe Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği üyeleri, bir araya gelerek Kızılay Kan Bağışı Merkezinde kan bağışında bulundu. Dernek Başkanı İsmail Şehitoğlu, özellikle vatan için terörle mücadele eden ve bu mücadelede yaralanan güvenlik güçlerinin kan ihtiyacını karşılamak için bu tür faaliyetlerin yapılması gerektiğini söyledi.

Kan bağışında bulunan üyelerine teşekkür eden Şehitoğlu, toplum yararına olan her türlü çalışmaya destek verdiklerini belirtti.

Kan bağışının hem kendi sağlıkları hem de kan ihtiyacı olan hastalar için önemli olduğunu kaydeden Şehitoğlu, özellikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı kan bağışlarına her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Şehitoğlu, şöyle konuştu:

"Özellikle vatanı için mücadele eden ve bu mücadelede yaralanan güvenlik güçlerimiz için de kana ihtiyaç duyulmaktadır. Kanın tek kaynağı biz insanlarız. Gerekli sağlık şartlarını taşıyorsak eğer kan bağışında bulunup bu tür kampanyalara destek vermeliyiz. Bu tür davranışların örnek olmasını ümit ediyorum."

Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık da kan bağışında bulunan geçici köy korucularına ve şehit ailelerine teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Geçici Köy Korucusu ve Şehit Ailelerinden Kan Bağışı - Son Dakika


Advertisement