Gazzeli Çocuğun "Bana Babamı Getirin" Çığlığı - Son Dakika
Güncel

Gazzeli Çocuğun "Bana Babamı Getirin" Çığlığı

Gazzeli Çocuğun "Bana Babamı Getirin" Çığlığı

İsrail'in Gazze saldırılarında yaralanan küçük bir çocuğun hastanedeki doktordan babasını çağırmasını istediği görüntüler yürek burktu.

25.07.2014 16:20  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail ’in Gazze saldırılarında yaralanan küçük bir çocuğun hastanedeki doktordan babasını çağırmasını istediği görüntüler yürek burktu.

"BANA BABAMI GETİRİN"

Kendisini sedyeye yatırmaya çalışan doktorun yakasını tutarak “Babamı istiyorum, bana babamı getirin” diyen küçük çocuğun dört kardeşinin de yaralandığı ve aynı hastaneye getirildiği belirtildi.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

İsrail ordusu bugün Sabah Gazze Şeridi’nde 30 evi hava saldırısı ile vurdu. İsrail’in 18. gününe giren Gazze saldırıları sonucu ölü sayısı 800’ü geçerken, yaralı sayısının ise 5 bini geçtiği açıklandı.

ÇATIŞMALAR ŞİDDETLENDİ

İsrail’in Gazze’ye hava saldırıları devam ederken, karada da Hamas ile çatışmalar devam ediyor. Filistin yetkilileri, Gazze’nin kuzeyi ve orta kesiminde Hamas ile İsrail askerleri arasında şiddetli çatışmalar yaşandığını bildirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Gazzeli Çocuğun 'Bana Babamı Getirin' Çığlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • P9: Allah bunu yaşatanların çocuklarına aynısını yaşatsın inşallah 24 2 Yanıtla
  • ARMİ 06: BAYRAM GELMİŞ NEYİME ONCA MASUM ORDA KAN AĞLARKEN ÇOCUKLARIN NE GÜNAHI VAR BU DÜNYADA CEHENNEMİ YAŞATTINIZ VİJDANSIZLAR. 22 3 Yanıtla
  • Murat KARADAĞ: ÜLKEMİZDE YAHUDİLERİ VE MALLARINI İSTEMİYORUZ 23 1 Yanıtla
  • Baraz: Bunları bırakında Nihat Doğan Ankarada Otelde Tele Kızlarla Olan Görüntülerini izleyin. 4 16 Yanıtla
  • VANLI MURAT: BU ALCAK LANETLI YAHUDILERIN KARSISINA 1. KAYSERI DAG VE KOMANDO TUGAYI VE 2. BOLU DAG VE KOMANDO TUGAYLARINDAN 60 BIN KISILIK ARSLAN YUREKLI DAG KOMANDOLARI USTLERINE SALACAKSIN BAK O ZAMAN VALLAHI DOKUZ SAATI BULMAZ TELAVIV IN GOBEGINDE YIGIT KOMANDOLAR CAYLARINI ICERLER AHH ULAN AHH 18 2 Yanıtla
  • Berke canLar: Gazze nin Hatası var diye dusunen oldumu hic GencLer ! 2 18 Yanıtla
    cenkkara: bence senin yapımında, i. . MAL. . AT, , hatası var koçum 0 0
  • ibrahimDogan: Bismillehirahmanirahim allahim sen bu yawrulara dahafazla Aci cektirme bir Tebesumunu bir rahmetini Goster. 18 1 Yanıtla
  • ömer: ağğğ bi israyili yakalasam 13 1 Yanıtla

Advertisement